2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم دیشب یه اعترافی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 42 پست

وای الان روابطشان چی جوری هست ؟حق داری ولی برا همسرت روحیه خوبی داشته باش 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچه بودن زیاد سخت نگیر مگه چی میخاد باشه 

نترس چیزی بیشتر نیست بالأخره داداشش 16 سالش بود بی عقلی کرده الان خیلی هارو میبینم تو این سن خریت میکنن ولی خب سخت نگیر عزیزمتو سن 8 سالگی چی میخاد بشه!یا همون داداشش برادر بوده میدونسته چی کنه چی نکنه که خدای نکرده التش رو نکرده تو بدن کس دیگه که... 

هرچی بوده گذشته خودتو با گذشته خفه نکن 

خب شما چرا اومدی تو یه سایت عمومی اینو مطرح میکنی؟ راز نگهدار شوهرت باش اقلا    

الان ما شوهر این خانم می شناسیم 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
خب شما چرا اومدی تو یه سایت عمومی اینو مطرح میکنی؟ راز نگهدار شوهرت باش اقلا    

از بس که محتوای سایت بی کیفیت شده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
این چیزا باید گفته بشه تا مردم واقعیت های جامعه رو ببینن. نگن شماها فکرتون مریضه

واقعیت جامعه که روشنه

تو مدارس پسرونه هم خیلی زیاده متاسفانه

ولی باز هم دلیل نمیشه‌ آدم درد و دل های شریک زندگیشو بیاد توی یه محیط عمومی جار بزنه

کار درستی نیست

اعتماد کرده به زنش

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه