2777
2789

ما ۴ساله باهمیم و این دوسال اخیر تصمیم ب ازدواج ‌گرفتیم فهمیدم ک اعتیاد داشته و بخاطر من ابن چندماه اخر گذاشتتش کنار ب هرویین و شیشه اعتیاد داشته

من ازین طرف زده شدم اما گفتم ترک کردی اوکی هر ماه بک بار میکشید من باز سکوت کردم اما این اخرا گفتم دیگه نمیخام و خسته شدم و ترس از اینده دارم گف من بخاطر تو ترک کردم پس اگ کلا بااینم مخالفی دیگه نمیکشم

ی موضوع دیگه خانوادش حمایتش نمیکنن توی وضعیت مالی و این جور چیزا و میدونن ک من قضیه اعتیادشو میدونم برا ازدواج و اینا پدره گفته بوده ب دختره بگو بیاد من اول باهاش صحبت کنم بعد بریم خونشون و کلا بیتفاوتننن خیلی زیاد  ک من اینجا باااز کشیدم عقبببب

یسری رفتارا این اخرا دیدم چون یکم سرد شده بودم حساس شده بود شک میکرد بهم حتی تعقیبمم کرد یسری 

و کلا بدبینیو داره شکاکیو داره توش اما این اخرا بیشتررررر شده بود

اما واقعا میخادم واقعا دوستم داره هربار ردش کردم کلی حرف بهش زدم باز ول کن نیست میگه بخاطر تو همه تلاشمو میکنم تورو خانوادش هم وایساد  

من که اخرین حرفم بهش این بود مطمعن نیستم 

شما بودین میموندین؟؟!؟ کلی قول داده و معذرت خاهی کرد تو این دوهفته من دیگه حتی ندیدمش فاصله گرفتم

الان بنظر خودت دوست داشتنش به چه دردت میخوره؟!؟!

طرف معتاد بوده اونم مواد های روان گردان بعد همین برات کافی نیست به بقیه موارد کاری ندارم!!!

آواکادو سایت🥑                                                            

الان بنظر خودت دوست داشتنش به چه دردت میخوره؟!؟!طرف معتاد بوده اونم مواد های روان گردان بعد همین برا ...

عذاب وجدان دارم ک ۴سال باهاش بودم 

بعضیا میگن میخای ترکش کنی چرا مسخرش کردی

من از رو دلخوشی ک نمیخام این کارو کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم خیلی بدهشوهرِ خواهرشوهرم بارها ترک کرده باز رفته سراغشوضع مالیش چطوره؟ خونه و ماشین و درامد ...

معمولیه زیاد وضع بالایی نداره 

عذاب وجدان دارم من وضعشو‌میدونستم‌موندم‌باهاش اما الان دارم جدی فکر‌میکنم میبینم بدردم نمیخوره

بعضیا میگن‌مسخرش کردی

معمولیه زیاد وضع بالایی نداره عذاب وجدان دارم من وضعشو‌میدونستم‌موندم‌باهاش اما الان دارم جدی فکر‌می ...

بگو نه مسخرش نکردم الان ک فکر میکنم به درد هم نمیخوریم یکی دو روز نیست بحث یک عمر زندگیه

لایک نفرمایید با تشکر

سلام گلم معلومه که نه دوست داشتن برای شروع زندگی و ادامه دادن اصلا کافی نیست این ادم اعتیاد داشته و باز سراغش میره امکانش زیاده و اینجوری که شما گفتی شکاکم که هست زندگی میشه جهنم برات به نظر من ازش فاصله بگیره گزینه خوبی برای ازدواج نیست.