2777
2789

سلام

مگه اینجوری نیس پست چی بیاد دم در و در بزنه تحویل بده؟

اومده زنگ زده میگه کجای بسته بیارم

گفتم خونه نیسم برو

در بزن تحویل بده میگه اینجور نمیشه پس خونه نیسی خودت فردا عصر بیا تحویل بگیر😂😂

حالا بماند قانونا باید تا ۳ بار دم در بیارن

هفته پیش پستچی زنگ خونه رو زد، حتی مهلت نداد آیفون رو جواب بدم ، سرررریع رفت

😂😂بعصی موقعه ها هم‌الکی مینویسن رفتیم خونه نبودن.

ادا ه پست شهر ما خوبه کلا منو میشناسه یه ادم خیلی خوب و مسولیت پذیر

پیک های دیجی کالا و تیپاکس داغونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا بسته پستی داشتم هر دو تاش تو یه روز رسید . به اختلاف یک ساعت . یکی شون نیومده بود . فورا ازش شکایت کردم . فرداش اومد گفت چرا شکایت کردی ؟ گفتم تو چرا نیومدی و گفتی اومدم . تو سایت زدی من‌ خونه نبودم . مردم دنبال شغلن اونوقت اینا که شغل دارن فکر میکنن از مردم طلب دارن . 

من دو تا بسته پستی داشتم هر دو تاش تو یه روز رسید . به اختلاف یک ساعت . یکی شون نیومده بود . فورا از ...

اینجوری برا من شده ولی میدونم فرداش میارن

عجله کردی یکم

😂😂😐بره پست شکایتتت کنهههچه غلطاپول پست دادیم دیگه

واقعا رسیدگی میکنن؟

بنده خدا همش میگه بریم پستم الکیه رسیدگی نمیکنن

آواکادو سایت🥑                                                            

خب حالا توام نباید میگفتی خونه نیستم.میگفتی زنگ بزنین میان تحویل میگیرن.یا خودت سریع با خونه تماس می ...

کلا نرفته بود که

زنگ زده میگه کجای بیارم انگار شوهرمه.

اصلا حق زنگ زدن ندارن

باید مستقیم در بزنن

اگه نبودیم

بره تایم دیگه بیاد

باز اگه نبودیم تازه زنگ بزنه.قانونن اینه

واقعا رسیدگی میکنن؟بنده خدا همش میگه بریم پستم الکیه رسیدگی نمیکنن

یه سرچ گوگل بزنه تو سایت خودشون شکایت کنه

بعد حصوری بره 

اداره پست شهر ما خیلی هوبه خدای.

تیپاکس دیجی کالا ادیت میکنن ولی نه این مدلی بگن باز پول بده

واقعا پستچی ها عجیبن بابا کارت همینه بیار در حیاط ولی پیام میدن بسته رسیده بیاین اداره پست تحویل بگیرین 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس