2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با من دوست میشی؟ 

درخواست دوستی بده همینجا تا قبول کنم و بهت راهکار بدم که دوماه تپل بشی

در ضمن اصلا به حرف دیگران اهمیت نده برات مهم نباشه با مادرت هم حرف بزن روشنش‌ کن

تو اولین دختری باش که دانشگاه می‌ره تحصیل می‌کنه تا رواج پیدا کنه ول کن دخترای فامیلو‌ بزار اصلا از خودت کوچکترا ازدواج کنن‌ اونا خوشبخت نخواهد شد از لحاظ روحی از جوونیت‌ استفاده کن 

170 54 یا 56 

فوق العادست که.

خیلی هم عالی هستی

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
چه مهربونی شما

ببین گلم من تو یه خانواده تحصیل کرده بزرگ شدم ولی همه دخترا ۱۸ ازدواج میکردن

من با اینکه خیلی حرف پشت سرم بود حتی عمه جون خودم! نشستم درس خوندم و لیسانس مامایی گرفتم.

بعدم ۱۵ سال تو یه شرکت بیمه کار می‌کردم.

هم ‌کار کردم و هم مادر و کدبانوی نمونه بودم.

اگه به حرف مردم زیاد اهمیت بدی هیچ وقت آدم خوشحال و خوشبختی نمیشی!

فوق العادست که. خیلی هم عالی هستی

آخه عمه ام به مامانم گف مریم مونده خونه نگهش ندار یه بنده خدایی خانمش طلاق داده دوتا دختر کوچولو هم داره 7 سال و 3 سال میگم بياد خواستگاری مامانم داره دق میکنه 

آخه عمه ام به مامانم گف مریم مونده خونه نگهش ندار یه بنده خدایی خانمش طلاق داده دوتا دختر کوچولو هم ...

ببین عزیزم. خودتو فدای بیشعوری بقیه نکن.

این قد و هیکل عالییییییییییییییی هستش.

ببین گوشاتو ببند این چرندیات و گوش نده.

میخوای بهت ختم قرآن یاد بدیم برا بخت گشایی؟

ولیکن نگران نباش همین امروز و فردا هم شما راهی خونه بخت میشی‌‌. ببین دختر گلم

خیلی خوش هیکلی خیلییییییییییییییییییی

روز و شب به خودت بگو خدا منو زیبا آفریده و همسری فوق العاده به من میده که این حجم زیبایی رو بتونه درک کنه.

عزیزم اونا قدیمی فکر میکنن آلان همه دخترا خودشونو میکشن ایت هیکلی بشن

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

ببین عمه ات میخواد مامانتو بسوزونه گیر داده به تو.

مشکل از تو نیست.

خدا به راه راست هدایتش کنه

ببین عزیزم. خودتو فدای بیشعوری بقیه نکن. این قد و هیکل عالییییییییییییییی هستش. ببین گوشاتو ببند ا ...

من از چهره زشت نیستم خوبم بدنم لاغره فقط 

میدونی سختش چیه بابام گف بگو بياد حالا فک کن من متولد 84 ام برم زن یه مرد 36 ساله بشم با دوتا بچه