2777
2789
عنوان

کیا فاصله سنی با مادرشون سی وهفت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 89 پست
نه اتفاقای توان بدنی هم خوبه اگر مراقب باش و از علم روز پزشکی استفاده کنن زنای قدیم بیشترشون قوزشون ...

قدیمیا سالم نبودن نمیدونم چرا میگن سالم من یادمه همسنای مامانم تو فامیل و همسایه تو چهل سالگی یا افتادگی رحم داشتن یا رحم درمیاوردن یا دیسک عمل کرده بودن یابیماری ها و مشکلات دیگه الان ماشاالله طرف ۴۵ سالشه میبینی مثل دختر هجده ساله چست و چابک و سرحاله

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

منم فاصله م با مامانم سی و خورده ای ساله

ماشاءالله مامانم سر ازدواجم تا حدودی حوصله داشت برای جهیزیه م تا تونست اومد 

برای بچه هامون هم خدا کریمه ان شاءالله عمر باعزت و بابرکت به مادرپدرامون بده همون دعا و حضورشون کافیه 

ان شاءالله کمک هم خدا میرسونه و ماهم وظیفه مونه همونجور که جوونیشونو برامون گذاشتن کمی از محبت و ایثارشون جبران کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار به یکی همینو گفتم بالای صد تا ریپلای فحش خوردمحالا کیا بهم فحش میدادن ؟دقیقا همونایی بودن که ...

خب وقتی دارید ناامیدشون میکنید توقع دارید چکار کنن؟!

چرا نمیخواید بپذیرید ربطی به سن نداره و اینا محدودیتاییه که آدما برای خودشون درست کردن؟

من دیدم طرف مادرش بیشتر از ۴۰ سال اختلاف سنی داشت با بچش ولی از بچش سرحال تر و پر انگیزه تر از بچش ، مادر هم دیدم ۱۵ ۱۶ سالگی ازدواج کرده ولی حوصله ی بچه هاش رو نداره و حتی بچه ها بیشتر توسط مادربزرگشون بزرگ میشن

همون مادربزرگی که الان شصت سال یا بیشتر سنشه!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اخه دوستای من همکلاسی ها و همکارام اکثر همین مکه اینکه سطح سواد کم تو روستاها باشن که بقول شما نرسن ...

وقتی ده تا پله میری بالا اطرافیانت هم هم سطح خودت میشن ...

من بشخصه خییلی کم عین شما میبینم اونا روهم تو فضای دانشگاه و.. دیدم ک البته خیلی هاشونم متاهل و بچه دار بودن بین همونا هم مجرد کم بوده

خب وقتی دارید ناامیدشون میکنید توقع دارید چکار کنن؟!چرا نمیخواید بپذیرید ربطی به سن نداره و اینا محد ...

همونقدر سن بالا بچه دار شدن بده سن پایین هم بده 

هرچیزی وقت خودشو داره 

مگه میگن هنوز خودتون بزرگ.نشدین بچه دار بشین 

تجربه زندگی متاهلی هم همینه تا وارد زندگی متاهلی نشی تجربه کسب نمیکنی تو هر سنی باشی

نه عزیزم من نگفتم تجربه ی زندگی متاهلی!

بپذیرید که من امروز با من چند سال پیش متفاوتم

به یک درک های دیگه ای رسیدم، با زندگی بیشتر دست و پنجه نرم کردم پس طبیعیه که تجربیاتم بیشتر باشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
قدیمیا سالم نبودن نمیدونم چرا میگن سالم من یادمه همسنای مامانم تو فامیل و همسایه تو چهل سالگی یا افت ...

اره واقعا همینه بعدم قدیم میخاست ده تا بچه بیارن مکه الان بیشتر از یکی نهایتا دو تا بچه میاریم که حوصله نداشته باشیم من خودم شخصا هر کاری دلم خواسته و نخاسته کردم الان فقط میتونم رو تربیت و سرگرم شدن با بچه م تمرکز کنم جون طعم خیبی از تجربه های هیجان انگیز شاد یا غمگین و چشیدم و دیگه دنبال چیز خاصی برای خودم نیستم رسالتم و از این ببعد تربیت یه بچه خوب و صالح و موفق میدونم

نه عزیزم من نگفتم تجربه ی زندگی متاهلی!بپذیرید که من امروز با من چند سال پیش متفاوتمبه یک درک های دی ...

زندگی متاهلی و بچه داری تا واردش نشی چیزی ازش یاد نمیگیری درمورد بقیه ی مسائل زندگی چیزی که شما میگید درسته

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

حالا اگه اینجا شد به 40 به بالاها بگیم بچه نیارینمیخورن ادمو

عزیزم یکی از بستگان درجه یک من تو ۴۵ سالگی مادر شدن چرا ؟چون میخواستم به ثبات مالی اجتماعی و ...درست ماشاالله الان وضعیت مالی توپ و مادر فوق العاده ای هستن  همه مثل هم نیستن جانم...

اختلاف سنی منو مامانم ۴۰ ساله 

ولی خداشکر مامانم هم سرحالتر ازمنه هم قرتی تر با حوصله تر 

من با این سنم حوصله بیرون رفتن ندارم ؛ مامانم مث یه دختر ۱۴ ساله رفتار میکنه دنبال هیجانه

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

همونقدر سن بالا بچه دار شدن بده سن پایین هم بده هرچیزی وقت خودشو داره مگه میگن هنوز خودتون بزرگ.نشدی ...

بله سن پایین هم خوب نیست

ولی در هر صورت آدما زندگیاشون فرق داره، پس طبیعیه که تصمیماتشون هم فرق داشته باشه

وقتی خدا اجازه و توانش رو داده پس جای هیچ مشکلی نیست

عزیزم یکی از بستگان درجه یک من تو ۴۵ سالگی مادر شدن چرا ؟چون میخواستم به ثبات مالی اجتماعی و ...درست ...

اینکه یکی بدون ثبات مالی بچه دار بشه اشتباهه دلیل نمیشه بگیم باید بچه بیاریم به هرقیمتی شده...

ولی اینکه بخاطر پول قید یه سری چیزا رو بزنی هم اشتباهه 

دوست منم تو 46 سالگی دکتر بهش گفت دیگه وقت بچه دار شدنت نیست منم برات کاری نمیکنم 

حالا دوستم مونده و حسرت بچه ای ک میشد زودتر بیاره ..آیا ارزشش داره؟

بله سن پایین هم خوب نیستولی در هر صورت آدما زندگیاشون فرق داره، پس طبیعیه که تصمیماتشون هم فرق داشته ...

دقیقا خدا خب 13 سالگی هم توانش داده پس اون چرا خوب نیست ؟؟؟اینم عین همونه

دقیقا خدا خب 13 سالگی هم توانش داده پس اون چرا خوب نیست ؟؟؟اینم عین همونه

نه اصلا عین همون نیست! 

نکنه تصورتون از توان فقط زایمانه؟!!!

بچه ی ۱۳ ساله رو با زن چهل ساله یکی میدونید؟!

خیلی عجیبه!!

تازه بچه ی ۱۳ ساله زایمانش هم خطر داره