من از چهره زشت نیستم خوبم بدنم لاغره فقط میدونی سختش چیه بابام گف بگو بياد حالا فک کن من متول ...
من جای تو بودم میرفتم این چت ها رو نشون مادرم میدادم
بفهمه دنیا عوض شده.
نه اصلا زیربار نری.
نزار راهشون بدن.
اصلا نگران نباش بسپر به خدا.
عزیزم آلان همه لاغر میکنن. خوش هیکلی
منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت 💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت میمانم، حسین جان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه میدونی چیه فامیل ما همه 13 یا 14 یا 12 میرن و تنها من شدم 17 ساله
هستن گروه های که خانم ها عضو هستن که داخلشون شرایط دختر رومیذارند..خواسگارشرایط رومیبینن تماس میگیرن...شرایط منو نمیدونم کی بدون اجازه رفته گذاشته مرتب تماس میگیرن ..بگو مادرتون عضو چنین گروه های بشن
برو به مامانت بگو یکی گفت ۳۲ سالگی ازدواج کردم به کسی هم اجازه ندادم توهین کنه بهترین ازدواج داشتم و خوشبختم خودش و شما رو اذیت نکنه با آدمهای بی فرهنگ و فضول
سلام برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی 💦💦💦💦 💦💦💦 💦💦💦💦 قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒 وزن هدف ۷۰ 🔒