2777
2789
من از چهره زشت نیستم خوبم بدنم لاغره فقط  میدونی سختش چیه بابام گف بگو بياد حالا فک کن من متول ...

من جای تو بودم میرفتم این چت ها رو نشون مادرم میدادم

بفهمه دنیا عوض شده.

نه اصلا زیربار نری.

نزار راهشون بدن.

اصلا نگران نباش بسپر به خدا.

عزیزم آلان همه لاغر میکنن. خوش هیکلی

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
من جای تو بودم میرفتم این چت ها رو نشون مادرم میدادم بفهمه دنیا عوض شده. نه اصلا زیربار نری. نزار ...

ن بابا اونکه ازدواج نمیکنم بابام خیلی نظرم براش مهمه فقط غصه های مامانم 

بابام بخاطر عمه ام گف باشه ک ناراحت نشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه میدونی چیه فامیل ما همه 13 یا 14 یا 12 میرن و تنها من شدم 17 ساله 

هستن گروه های که خانم ها عضو هستن که داخلشون شرایط دختر رو‌میذارند..خواسگارشرایط رو‌میبینن تماس میگیرن...شرایط منو نمی‌دونم کی بدون اجازه رفته گذاشته مرتب تماس میگیرن  ..بگو مادرتون عضو چنین گروه های بشن

درخواست دوستی ندین   

برو به مامانت بگو یکی گفت ۳۲ سالگی ازدواج کردم به کسی هم اجازه ندادم توهین کنه بهترین ازدواج داشتم و خوشبختم خودش و شما رو اذیت نکنه با آدم‌های بی فرهنگ و فضول 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
برو به مامانت بگو یکی گفت ۳۲ سالگی ازدواج کردم به کسی هم اجازه ندادم توهین کنه بهترین ازدواج داشتم و ...

۲۵سالمه ...میرم برا خودم پفک و بیسکوییت میخرم کلی خر کیف میشم ..اصلا نمی‌دونم ازدواج چی چیه  

درخواست دوستی ندین