2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر ۱۸ سال کودک همسری هستش.

حتی زمان شاه برا ازدواج زیر ۱۸ میرفتن کلانتری محل برگه میگرفتن.

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

سلام عزیزم

کاملا درکت میکنم.

منم قدم بلند بود و روزگار تورو داشتم

گاهی گریه هم میکردم

واقعا علایق ها فرق داره یکی دوست داره لاغر باشه یکی توپر

من تلاش کردم توپر شدم

درخواست دوستی بده تا بهت بگم اینقدرم غصه نخور

خب حرف در میارن مامانم غصه میخوره میگه موندی 

اخه غضه نداره گلم.

بشین درس بخون واسه خودت کسی بشی.دستت تو جیب خودت باشه.بعد ببین اصلا چی میخوای از زندگیت؟

تازه اونموقع وقت ازدواج هست نه الان تو سن بچگی!

از طرف من اینو به مادر محترمتون بگین

زیر ۱۸ سال کودک همسری هستش. حتی زمان شاه برا ازدواج زیر ۱۸ میرفتن کلانتری محل برگه میگرفتن.

الان دختر داییم جمعه جشن عقدش دعوتیم اون متولد 88

من 84 4 سال بزرگترم ازش 

یکم صبر کن بزرگتر که شدی تازه استخون میترکونی و خوشگلتر میشی و اونموقع وقت شوهر کردنت میشه.

وقتی از لحاظ فیزیکی اینقدر ظریف هستی چرا میخوای اینقدر زود خودتو بندازی تو مشکلات زندگی.

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
اخه غضه نداره گلم. بشین درس بخون واسه خودت کسی بشی.دستت تو جیب خودت باشه.بعد ببین اصلا چی میخوای از ...

نمیدونی من بزور شاید دیپلم بگیرم هرکس دانشگاه بره میگن هرزه هس خیلی زمخته اینجا5خیلی بده 

بیخیال بابا. حالا اگه تو فامیل این بی فرهنگی رواج داره، تو هم باید مثل اونا بشی؟!

برو دنبال درس و رشد فکری و پیشرفت

شک ندارم لاغریت هم متناسبه اما اونا تفکر قدیمی دارن و چاق دوست دارن. قد و وزنت چقدره؟

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
یکم صبر کن بزرگتر که شدی تازه استخون میترکونی و خوشگلتر میشی و اونموقع وقت شوهر کردنت میشه. وقتی از ...

وا عزیزم کجا من میخوام میگم نمیتونم ناراحتی مامانم ببینم خیلی درگیره 

چی بگم یعنی از زندگی نا امید شدم بخدا قسم 

اصلا ناامید نشو.اتفاقا زندگی بهترین فرصت رو در اختیارت گذاشته.سن که بالا میره خود به خود تپل میشی.

اونایی که ازدواج کردن تو سن پایین اسیر روزمرگی و مسئولیت زندگی مشترک شدن.

شما از فرصت استفاده کن درست رو خوب بخون.