2777
2789
عنوان

خانومای متاهل با چی شیو می کنید

561 بازدید | 45 پست

ببخشید می پرسم 

من میخواستم برای اون ناحیه برم لیزر ک فهمیدم از نظر شرعی لیزر و اپلاسیون اون قسمت توسط کس دیگه ای مشکل داره

حالا چه کنم که تیز تیزی نباشن

راه دیگه ای هست؟! 

تیغ یه روزه در میاد و تیز

اپلاسیون و لیزر هم که مشکل شرعی داره

به واجبی و... هم حساسم

خودمم نمیتونم با اپیلدی و وکس و موم بزنم چون دردش اصلا نمیتونم تحمل کنم🥲

حال چه کنم؟! 

خانومای متاهل شوهراتون رو تیز تیزی بودن اون قسمت حساس نیست

هر روز شیو می کنید؟! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐 والا من نمیدونستم مشکل شرعی داره لیزر کردم راحت شدم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

من شنیده بودم پیش زن مسلمان انجام بشه مکروهه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

خب ژیلت برخلاف مو بکش دیگ تیز نیست 

والا شوهرمنکه هفته ای یبار دوبار نهایت میاد .... الانم ک باردارم هیچ اما اگ اینجور ک میگی شوهرت هرروز گیر میده ناچاری ژیلت بکشی

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
ليزر ميرم  خيلي ب اين مسائل اعتقادي ندارم  بهش ب عنوان جنبه درماني نگاه ميكنم😂 درمان پ ...

اخ اخ منم چقد دلم میخواد برم لیزر خیلی گشتم دنبال تبصره ای چیزی ولی متاسفانه پیدا نکردم🤣

هعی 

حیف که نمیتونم خودم گول بزنم🥲😂

😐 والا من نمیدونستم مشکل شرعی داره لیزر کردم راحت شدم

چچهچه خوب 😂

بدبختی منم برم میخوام همه جا رو برم الا اون ناحیه رو از اونور خودمم سختمه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.