2777
2789

سلام دوستان من باردارم شرایطم یکم خاصه تو امصام گفتم بخاطر شرایط دخترم💔

🍀🍀🍀🍀 میشه به نیت اینکه به موقع و به سلامتی زایمان کنم اتفاقی برام نیفته موقع زایمان به نیت من که اسمم سعیده اس هر دعایی به دلتون میفته بخونید🍀🍀

الهی خدا خودش عوضش رو بهتون بده دلتون زو شاد کنه مشکلاتتون رو حل کنه👈👈👈خداوند به موسی فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود.! موسی عرض کرد چگونه؟ خداوند فرمود: به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

من قراره به نیت مجردا آش و شله زرد بدم ولی حتما شما رو هم دعا میکنم😍💚

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

من قراره به نیت مجردا آش و شله زرد بدم ولی حتما شما رو هم دعا میکنم😍💚

وااای ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حق حضرت زهرا نور الهی به همه زندگیت بیاد 

💫سلام دوستان لطف اگر درباره علوم غریبه استخاره...سرکتاب...دعای قرانی..نیاز داشتین میتونم کمک کنم...انشالله مسیر زندگیتون پر از نور الهی ...شماره تماس[[[۰۹۹۲۸۰۰۸۵۱۱]]]

به حق حضرت زهرا نور الهی به همه زندگیت بیاد

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده 

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده

جانم مهربون

محتاجم به دعات حتما گل زیبا

💫سلام دوستان لطف اگر درباره علوم غریبه استخاره...سرکتاب...دعای قرانی..نیاز داشتین میتونم کمک کنم...انشالله مسیر زندگیتون پر از نور الهی ...شماره تماس[[[۰۹۹۲۸۰۰۸۵۱۱]]]

به حق فاطمه زهرا هرچی از خدا میخوای بهت بده نگاه کنه به زندگیت روشنایی بده💚💚

حمد خوندم... فاطمه بانو حضرت فاطمه دست خالی برنمیگردوننت

وااای ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده

چشم حتما😍💚لطفا با دل پاکت برای ازدواج منم دعا کن

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

چشم حتما😍💚لطفا با دل پاکت برای ازدواج منم دعا کن

من مطمینم به زوری بهترین کس با بهترین شرایط میاد برات