2777
2789
عنوان

خانومای متاهل با چی شیو می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 45 پست
اینقد ازین چیزا دیدن ک براشون عادی شده خجالت نکش من حتا جلسه اولم خجالت نکشیدم

خوشبحالت

پولشم میذارم کنار موقع نوبت گرفتن ک میشه وا میدم🤦‍♀️

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خودتون همه راه ها ک گفتین چیزی نموند .من لیزر میرم و فعلا خوب بوده قبلشم پودر استفاده میکردم دپی ...

هزینه بیکینی چنده؟ چجوریه لیزر؟ دیگ اصن درنمیاد؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
لیزر برا اون ناحیه😁 خیلی خوبههه  من همیشه بعد شیو جوش میزذم  ولی بعد لیزر دیگه راحت میش ...

میشه یکم راجبش توضیح بدی من نمیدومم چجوریه 

هزینه بیکینی چنده 

دیگه اصلا درنمیاد؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
خدایی هنوزم هست که کسی به اینجور چیزا اعتقاد داشته باشه!! خانم برو لیزرتو بکن راحت شو. خودت بشین فکر ...

😁

دیگه هر کی یه عقیده ای داره

وقتی پذیرفتم مسلمونم باید کنار بیام 😬

وگرنه اصن خجالت و ایناهم نمی کشم

اسلاو واسه دکتر و... اجازه کامل صادر کرده

ولی این یکی چون درمانی نیست و زیباییه نه😬

‏‎

میشه یکم راجبش توضیح بدی من نمیدومم چجوریه  هزینه بیکینی چنده  دیگه اصلا درنمیاد؟

من اول ی دستگاه ی رفتم ک نمیدونم اسمش چی بود 

ولی روی پوست کشیده میشه 

اون چند جلسه رفتم راضی نبودم 

دستگامو عوض کردم ی دستگاه شاتی 

ک خنک کننده م داره 

از این بیشتر راضی م 

برای  موهای ضخیم خیلی خوب جواب میده 

در میاد ولی دیر ب دیر 

منی ک سه روز یبار موهام نوک میزد 

الان یک ماه یکبار نوک میزنه  

من فول بادی ۷۵۰ میرم

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
هزینه بیکینی چنده؟ چجوریه لیزر؟ دیگ اصن درنمیاد؟ 

عزیزم بیکینی ۷۰ الان سه جلسه رفتم و راضیم فقط لب قسمت پایینش مو درمیاد اونم برا همه اونجا مقاوم و طول میکشه ولی خیلی راحته و انقدر لذت میبری ک نمیتونی دست بکشی .من لیزر تیتانیوم میرم

عزیزم بیکینی ۷۰ الان سه جلسه رفتم و راضیم فقط لب قسمت پایینش مو درمیاد اونم برا همه اونجا مقاوم و طو ...

ببخشید میپرسم

از لیزر تیتانیوم راضی بودید؟! 

به رنگ پوست شما جواب داد؟! 

خنک کننده یا ژل داره؟! 

من اینو میخواستم برم

ببخشید میپرسم از لیزر تیتانیوم راضی بودید؟!  به رنگ پوس ت شما جواب داد؟!  خنک ک ...

بله عزیزم .همین دستگاست .من پوستم سبزست وخیلی راضیم با وجود اینکه سه جلسه رفتم و هزینه شم نسبت ب دستگاه های دیگه کمتره