2777
2789
عنوان

تولدم مبارک 😍❤️

93 بازدید | 14 پست

امروز تولدمه 😍

اولین سالیه که مامان هستم روز تولدم

البته اگه باردار مامان محسوب بشه 

یا وقتی دنیا اومد تازه مامان میشم؟ 

همسرم برام یه صوت ضبط کرده بود دیشب یهو انداخت رو اسپیکر پخش شد کلی سوپرایز شدم

ولی بیچاره میگفت همه مغازه ها به خاطر فوتبال بسه بود رفتم کادو بگیرم نشد 😂 گفت امروز میخرم

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

مبارکه‌ههههههه😍😍😍😍😍😍😍

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

مبارکه اذر ماهی جان😍

منم نه روز دیگ تولدمه😃

شهیدپابرهنه‌ای‌که‌حتی‌یه‌عکس‌درست‌حسابی‌هم‌نداشت ، شهیدی‌که‌ناجوانمردانه‌به‌شهادت رساندند... #برای‌شهیدمظلوممان‌سیدروح الله‌عجمیان💔🖤نام‌ویادت‌گرامی،راهت‌ادامه‌دارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه‌ههههههه😍😍😍😍😍😍😍

فدااات ❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

مبارکه اذر ماهی جان😍 منم نه روز دیگ تولدمه😃

ممنون عزیزم

ای جاااانم

آذرماهیا خیلی ماهن 😍❤️

منن فرداس بهم تبریک بگین🥲هیچ حسیم ندارم😑هیشکی بهم کادو نمیده باور کنین😂😂

تولدت مبارک اذرماهی جانم😍❤

شهیدپابرهنه‌ای‌که‌حتی‌یه‌عکس‌درست‌حسابی‌هم‌نداشت ، شهیدی‌که‌ناجوانمردانه‌به‌شهادت رساندند... #برای‌شهیدمظلوممان‌سیدروح الله‌عجمیان💔🖤نام‌ویادت‌گرامی،راهت‌ادامه‌دارد...

کاش میتونسم بهت کادو بدم😍مبارکه عزیزممممممممم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

به به مبارک باشه 😍😍😍

تو یه آذرماهیه فوق العاده ای ❤️❤️❤️❤️

ویشش قربونت برم🥲مرسی فدات شم🥰😘😘😘

😍😍😍❤💜💜💜💜

تولدت مبارک انشالله یه عمر خیلی خفن داشته باشیی🥰💋

ممنون عزیزم 💚💚💚💚