2777
2789
عنوان

خانم های خونه دار و بچه دار ، زنبیل و بردار و بیار🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 148 پست
ای جونم  نوش‌جونتون من والا باید هررزو جارو کنم🥺😞

منم دوتا بچه دارم ولی چون فقط یکیشون خونه هست خونه رو زیاد به هم نمیریزه  و خودمم نمیزارم

اینقد غرغر میکنم 

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
حس کردم اینو من نوشتم😂

ای جان 

منو تو نداره😁

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دلم میخواد گاز و لباسشوییمو بیارم کنار پشتشو جارو کنم  ولی سنگین هستن 😍

وظایف اقایون و بذارید به عهده خودشون 

یکم از لذت خونه داری بهره مند بشن😝🤭

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
خسته نباشی عزیزم..سینک خشک میکنی دوباره خیس نمیشه بخوای ظرف بشوری

سلامت باشی چرا خس میشه فعلا تا چندساعت ظرف ندارم خشک بمونه خوشم میاد😁

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

ما قبلا یه گروه داشتیم که با هم کار میکردیم ولی الان دیگه نیست. اگه موافقید یه گروه بزنیم تو تلگرام. واتساپ. ایتا یا روبیکا و اونجا کار کنیم و عکس بدیم

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
حالا فعلا یکم استراحت کن  منم جواب بچه ها رو بدم  باهم میریم ادامه کارا رو انجام میدیم🤭 ...

حتما اگه نی نی سایت بزاره😅

خسته نباشی عزیزم..سینک خشک میکنی دوباره خیس نمیشه بخوای ظرف بشوری

منم هربار بعد ظرف شستن سینک و خشک میکنم🤭🤭

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
وظایف اقایون و بذارید به عهده خودشون  یکم از لذت خونه داری بهره مند بشن😝🤭

بمبرم برای شوهرم همش سرکار هست تا میاد خونه دور از جونش جنازه اش میاد خسته خسته هست دلم نمیاد 🥺

خودم انجام میدم که خسته تر نشه 😍

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕
هنوز هیچ کاری نکردم ،باید ظرفهام بچینم کابینت ،لباس ها را مرتب کنم ،جارو بزنم شام بپزم ،شیشه ها را ت ...

حسابی کار داریم پس امروز🥴🤭🤭

منم هستم

خوش اومدی عزیزدلمممم♥️♥️

بگو ببینم چه کردی و چ باید بکنی

سال عزیزم خوبی من تازه بچه سومم به دنیا اومده صبح که بیدار شدم اول از همه دخترم  عوضش کردم و و قشنگ سیرش کردم و گذاشتم تو گهواره تا اون موقع هم به پسرم گفتم چایی دم کنه و بریزه برامون فداش بشم ۶ سالش اون پسرم هم که ۳ سالش زیر انداز گفتم بیاره و با سفره و شکر پسرم هم چایی ها رو ریخت و دونه دونه با سینی آورد شوهرمم بیدار کردم و صبحونه خوردیم بعدشم بچه ها خودشون سفره رو جمع کردن  به پسرام هم گفتن لباساشون تا کنن و بزارن تو کمداشون (لباساشون شسته بودم .بعدشم گفتم اسباب بازی هاشون در بیارن و بازی کنن  خودمم شروع کردم به شستن ظرفها و خونه آشپزخونه رو برق انداختم و نهار درست کردم و از آشپزخونه زدم بیرون و شروع کردم به طی کشیدن و گردگیری و جارو زدن . الآنم اومدم استراحت که الاناست دخترمامان دوباره بیدار بشه فداش بشم

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
😄برا من ساعت ۱۰

عزیزممممم

من چون میخوام فیلم ببینم و کتابمم بخونم

از اول صبح کارامو میکنم که تا بچه ها میان هیچ‌کاری نمونده باشه واسم 🤭🤭🤭