2777
2789
عنوان

خانم های خونه دار و بچه دار ، زنبیل و بردار و بیار🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 148 پست
هستممم

خوش اومدی خانمممممم😍

تعریف کن تو هم 

چیکار ها کردی و باید بکنی!؟

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
شب قبلی که بخوابی مثلا برنج خیس کن  گوشت رو از فریزر بیرون بیار بذار داخل یخچال  من امرو ...

😍😍😍👌🏻

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هستم 

ای جونم 😍😍

ممنون عزیزم

سلام  من قبلا  صبح زود که بیدار میشدم  خونه از تمیزی برق میزد و ناهارآماده و ... ام ...

ای جون دلمممم خدا حفظشون کنه♥️

بعضی مواقع شرایط ادم به کل عوض میشه 

اشکال نداره که

حالت خوب میشه و با عشق جبران میکنی خواهری😍😍😍

منم دوتا بچه دارم ولی چون فقط یکیشون خونه هست خونه رو زیاد به هم نمیریزه  و خودمم نمیزارم اینق ...

من صبح ها دوتاشون مدرسه ان

امون از وقتی که میرسن 

با اینکه من و باباشم خیلی به تمیزی و ... اهمیت میدیم و زیادم بهشون تذکر میدم 

اما بازم کار خودشون و میکنن کلا در این باره فراموشی دارن 

تا بهسون میگم جمع میکننا ولی نمیدونم چه حکمتیه که خیلی شلوغ پلوغ میکنن دور و ورشونو☹️🤦🏻

ما قبلا یه گروه داشتیم که با هم کار میکردیم ولی الان دیگه نیست. اگه موافقید یه گروه بزنیم تو تلگرام. ...

من هیچ مشکلی ندارم هرجا که بقیه بچه ها راحتن همونجاییم♥️

بچه هم داری؟! من بچه هام تنشون سلامت ریخت و پاششون زیاده😬

ندارم. از ظرف شستنم بدم نمیاد ظرفامونم کمه چون دو نفریم. ولی زیاد سر سینکم😅

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
حتما اگه نی نی سایت بزاره😅

نه دیگه قرار شد اینجا کمک کنیم بهم نکه از همونم که بودیم بیوفتیم🥴🥴🥴😂😂♥️

اگ یکی باهام صحبت کنن با گوشی یا پیشم باشه سریع کارهام انجام میدم ولی وقتی تنهام حال کار کردن ندادم

پس کنارمون باش😍😍😍

بمبرم برای شوهرم همش سرکار هست تا میاد خونه دور از جونش جنازه اش میاد خسته خسته هست دلم نمیاد 🥺 خو ...

اینکه صد البته 

ولی همیشههههه برای جابجا کردن وسایل سنگین از مرد خونه کمک بگیرین 

خیلی قشنگ تره دراین موارد ازشون کمک بخوایم

تا اینکه خودمون انجام بدیم 

دچار مشکل کمردرد و ایناهم نمیشیم مردا قوی ترن دیگه😍♥️

صب بلندشدم همه جارو تمیز کردم یه وروجکم دارم پشت سرم بهم میریزه میاد هی برمیگردم سر خونه اول ناهارم جاتون خالی ماکارونی دارم😊همگی خسته نباشین

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡