بچه ها من اینجور نبودم بخدا خیلی مرتب بودم هر کاری را ب موقع انجام میدم ولی الان ی سالی میشه خیلی تنبل و شلخته شدم مثلا همش دلم میخواد دراز بکشم و بخوابم
و گوشی تو دستم باشه مثلا از صب میشینم عصر هول هولکی یکم کار میکنم یا مثلا بعضی وقتا اصلا ی روز کار خونه انجام نمیدم فقط آشپزی میکنم
شده چن بار مهمون ناخسته اومده تو این وضعیت من آب شدم ب خودم گفتم دیگ از این ب بعد کارامو میکنم ولی باز بعد ی روز همون آش و همون کاسه..
شما فرض کنین 5 روز هفته خونه بهم ریختس 2 روزش تمیز بیچاره شوهرم فقط بعضی وقتی میگف ی دستی بکش ب خونه
ولی دیگ امروز قاطی کرد یهو من صب ی سر رفتم بیرون فقط ناهار گذاشتم سینک پر ظرف بود خونه پر آشغال و ریزه نون
بعد ک برگشتم گفتم یکم اینستا بگردم پاشم کارامو میکنم دو ساعتی بود دراز کشیده بودم ی هو شوهرم اومد اول گف ب حای گوشی پاشو خونرو تمیز کن خونه بوی گوه گرفته من هی حاضر جوابی میکردم میگفتم مگ خون خودم نیس تو دخالت نکن خودم میکنم هر وقت بخام کی این کفری تر شد دیونه شده بود میگف برکت خونرم از بین بردی ی خونس و ی ظرف انقد گشادی خونه مث زباله دونی شده وخرفای این قبیل با داد...
اولین بارش بود این مدلی شد و من تو دلم وااقعا بهش حق میدادم و میدم خودم از ادم های تنبل متنفر بودم ولی حالا خودم بدتر شدم
بخدا خودمم از خودم خسته شدم تروخدا خواهرانه بهم راهکار بدین کمک کنین بگین چیکار کنم تا کمتر برم سمت گوشی و ب زندگیم نظم بدم