2777
2789

بچه ها من اینجور نبودم بخدا خیلی مرتب بودم هر کاری را ب موقع انجام میدم ولی الان ی سالی میشه خیلی تنبل و شلخته شدم مثلا همش دلم میخواد دراز بکشم و بخوابم

و گوشی تو دستم باشه مثلا از صب میشینم عصر هول هولکی یکم کار میکنم یا مثلا بعضی وقتا اصلا ی روز کار خونه انجام نمیدم فقط آشپزی میکنم

شده چن بار مهمون ناخسته اومده تو این وضعیت من آب شدم ب خودم گفتم دیگ از این ب بعد کارامو میکنم ولی باز بعد ی روز همون آش و همون کاسه..

شما فرض کنین 5 روز هفته خونه بهم ریختس 2 روزش تمیز بیچاره شوهرم فقط بعضی وقتی میگف ی دستی بکش ب خونه

ولی دیگ امروز قاطی کرد یهو من صب ی سر رفتم بیرون فقط ناهار گذاشتم سینک پر ظرف بود خونه پر آشغال و ریزه نون

بعد ک برگشتم گفتم یکم اینستا بگردم پاشم کارامو میکنم دو ساعتی بود دراز کشیده بودم ی هو شوهرم اومد اول گف ب حای گوشی پاشو خونرو تمیز کن خونه بوی گوه گرفته من هی حاضر جوابی میکردم میگفتم مگ خون خودم نیس تو دخالت نکن خودم میکنم هر وقت بخام کی این کفری تر شد دیونه شده بود میگف برکت خونرم از بین بردی ی خونس و ی ظرف انقد گشادی خونه مث زباله دونی شده وخرفای این قبیل با داد...

اولین بارش بود این مدلی شد و من تو دلم وااقعا بهش حق میدادم و میدم خودم از ادم های تنبل متنفر بودم ولی حالا خودم بدتر شدم

بخدا خودمم از خودم خسته شدم تروخدا خواهرانه بهم راهکار بدین کمک کنین بگین چیکار کنم تا کمتر برم سمت گوشی و ب زندگیم نظم بدم

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبل نباش

شلخته نباش

اینارو ثبت نام کن پول در بیار شوهرت عاشقت میشه

کد معرف

طلاین ۱۰ سوت طلا میده:

LAAYDMX

میلی گلد ۱۰ سوت طلا میده:

milli-vr1wc

ویپاد بانگ پاسارگاد۷۵ تومن بابت ثبت نام میده بی چون و چرا:

2VZHXL

توکنیکو ۵ سوت طلا میده:

p5qt4vx

صراف ۱۰۰ تومن هدیه میده:

DMWX6

ملّی گلد ۱۰ سوت میده

MG5jWTjbs8iG

برای گرفتن هدیه ها باید حتما کد معرف رو وارد کنید

تنبل نباششلخته نباش اینارو ثبت نام کن پول در بیار شوهرت عاشقت میشهکد معرف طلاین ۱۰ سوت طلا میده:LAA ...

😒

والا باید خودت حالت بهم بخوره از وضعیتت ک ظاهرا نمیخوره

بخدا میخوره ولی باز نمیتونم

برنامه ریزی کن برای خودت

اول ک پامیشی صبحانه بخور و موهاتو شونه بزن و ب خودن برس بعد کارای خونتون کن تا ساعت 12 همش تمونه شایدم 10

بعدش تا هروقت خواستی برو تو گوشی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ازمایش تیرویید بده و در مرحله بعد اینستا رواز گوشیت پاک کن

کردم ج نداد با چیزای دیگ مشغول شدم

برنامه ریزی کن برای خودت اول ک پامیشی صبحانه بخور و موهاتو شونه بزن و ب خودن برس بعد کارای خونتون کن ...

همیشه اینو ب خودم میگم ولی میگم ی ریع گوشی ببینم پاشم ک میبینم ی ربع شد ی ساعت