2777
2789
عنوان

خانم های خونه دار و بچه دار ، زنبیل و بردار و بیار🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 148 پست
چجوریه؟خوشمزه میشه؟

من که از اسفناج خوشم نمیاد

عاشق کوکوشم🤭

چیز خاصی نداره یه تخم مرغ و نمک فلفل میزنی تنگ دلش و سرخ میکنی😋😋😋

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب ،چجوری درست میشه

الان واسه دوستمون نوشتم هیچ‌چیز خاصی نداره 

سلیقه ایه دیگه 

ما که خیلییییی دوست داریم

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
۲۹ سالمه ۲ تا دختر ۱۰ و ۶ ساله🤭🤭 زود مامان شدم😍

ای جانم پس شما هم دقیقا مثل من ۱۹ ساله بودین که بچه آوردین 😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
ورپریده جان نوشته بودی کوکو کرفس

اعههه😳

اشتباه تایپی بود🙈😂😂😂😂

کوکو اسفناج منظورم بود🥴

چه خوبه از همین الان شروع کردین😍 منم کلی دخترمو کلاسای مختلف گذاشتم  الان که پیش دبستانیه مع ...

ای جاااانم الهی آمین میشه اسم کلاس هایی که میبردی رو بگی

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
چجوریه ؟غذای کجا هست؟

غذای محلی سمت سبزوار ،یونجه که تازه دراومده ونازک هستش جمع میکنیم وبعدازمراحل شستشو ریزش میکنیم وبعد هرکی مطابق سلیقه هرچی دوست داره اضافه میکنه من خودم داخلش پیازوگوجه میزنم بعضیها تخم مرغ بهش میگیم یونجه پلو 

اورینچه پلو احتمالا

چطوریه !؟ چیا میخواد!؟

😍

ای جانم پس شما هم دقیقا مثل من ۱۹ ساله بودین که بچه آوردین 😍

ارع😍😍😍

چقدر بهم میگفتن این اشتباه و نکن و...

ولی ما عاشق بچه بودیم 

و اینکه این تصمیممون بهترین تصمیمی بود که به عمرم گرفته بودم 

فاصله سنیم با بچه ها کمه و کلی باهم عشق میکنیم 😍

یونجه میخواد بالاتر نوشتم

دیدم گلی ممنون♥️♥️♥️

ارع😍😍😍 چقدر بهم میگفتن این اشتباه و نکن و... ولی ما عاشق بچه بودیم  و اینکه این تصمیممون ...

دقیقااااااااا خیلی کیف میده

تبریک میگم  منم  قرار به امید خدا  ۶ ماه دیگه فرزند سومم رو بغل کنم . فعلا که   ...

ای جانم عزیزم الهی به سلامتی زایمان کنی برای منم خیلی سخت بود همش استراحت بودم آخر سر هم ۳۴ هفتگی زایمان کردم امروز سینزده روز که زایمان کردم  اون دوتا بچه هاتون جنسیتشون چیه