2777
2789
عنوان

انتخاب اسم دختر

98 بازدید | 10 پست

عنوان تایپیکم با متنم متفاوته...

بچه ها کسی از مهاباد اینجا هست...اونجا چخبره؟؟؟

نگرانتونم

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حموم خ.ون،کاش پیششون بودم:)

اهل اونجابی عزیزم؟؟؟

والا  من ک برا شهر کوچیکمو خبری نیست یه مشت بسیجی گنده بک نقاب زده با موتورای گنده تر از خودشون با تفنگ تو شهر میرن ک ترس بندازن ب جون همه.... سهرمون شده مث ارواح

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دروغ میگن که بهونه داشته باشن واسه زدنشون😭

خدا لعنتشون کنه....

اصن از وقتی شنیدم چخبره وقتی میخندم یا میخورم با هر کاری انجام میدم از خودم بدم میااااد...نمیدونم چطور دلشون میاد با هموطناشون اینطور میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهل اونجابی عزیزم؟؟؟ والا  من ک برا شهر کوچیکمو خبری نیست یه مشت بسیجی گنده بک نقاب زده با موت ...

نه اونجا نیستم ولی خبرش به دستم میرسه،اگه اونجا بودم که حتماً میرفتم کمکشون:)اینجام همینجوریه 

نه اونجا نیستم ولی خبرش به دستم میرسه،اگه اونجا بودم که حتماً میرفتم کمکشون:)اینجام همینجوریه 

آه .... اینا هر سال فیلم مختار نشون میدادن ک دریای خون فلانی راه انداخت برا جانشینی مختار...حالا خودشون برا قدرت دارن دریای خون راه میندازن...

متاسفم برای خودم ک کاری ازم بر نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آه .... اینا هر سال فیلم مختار نشون میدادن ک دریای خون فلانی راه انداخت برا جانشینی مختار...حالا خود ...

برای اینکه جایگاهشون رو از دست ندن دست به هرکاری میزنن،موندم چجوری دلشون میاد جون یک انسان رو بگیرن و مادراشون رو داغدار کنن یا بچه ها رو یتیم کنن:) بعضی موقع ها به حیوون بودنشون هم شک میکنم،چون حیوون باز معرفت داره دلش رحم میاد ولی اینا...