2777
2789
عنوان

شش هفته ام بدون هیچ علامتی😰😢

3774 بازدید | 46 پست

بچه ها من الان ۵ هفته و سه روزمه ولی از روز موعدم   ک فهمیدم باردارم تا الان هیچ علامتی از بارداری ندارم فقط خیلی کم سینه هام حساس شده دکترم گفته اخر هفته بعد برم سونو برای قلبش ولی من اصلا حس حاملگی ندارم چرااا؟!! این طبیعیه؟! نه تهوع نه ویار نه حالت خاصی

همش حس میکنم اشتباه شده یا باردار نیستم و هیچی تو دلم نیس😢 

هیچ لکه بینی یا درد زیادی هم ندارم 

میشه کمکم کنید کسی اینجوری بوده؟!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم عادیه. 

منم ۹ ماه بارداری هیچ ویاری نداشتم مثل حالت عادی بودم و ورزش میکردم و هیچ چیزی حس نمیکردم غیر لگداش. 

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

از پایان هفته هفت شرو میشه 

بنظرم زود نرو برا سونو قلب میگن ندیدیم قلب و استرست میدن بذار پایان هشت هفته برو خیالت راحت هیچیم نمیشه

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
عزیزدلم عادیه.  منم ۹ ماه بارداری هیچ ویاری نداشتم مثل حالت عادی بودم و ورزش میکردم و هیچ چیزی ...

ژن خوب ک میگن توییا من تا دو روز بعد زایمان تهوع داشتم 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم