2777
2789
عنوان

شش هفته ام بدون هیچ علامتی😰😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3779 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موقع موعد پریودت علایم پریود نداشتی؟ من دو روز از موعدم گذشته ولی هیچ علایمی ندارم نه علایم پر ...

عزیزم من فقط نزدیک موعدم درد زیر دل داشتم اونم خیلی خیلی خفیف میگرفت و ول میکرد  هیچ علامت دیگ ای نداشتم تا الان ک همون دردم خوب شده و هیچی نیست

دوبار تشکیل شد دوبار نه ولی دکترم نگفته رحم اجاره ای شماهم حتما یه دکترخوب برو

دکتر من میگه بهتره این کارو کنی چون اینبار باید i igسرمشو تزریق کنم و احتمالش ۳۰درصده اگر نشه ivfبا تخمک خودم و باز اگر نشه تخمک اهدایی و باز اگر نشه رحم اجاره ای ولی همه اینا ۳۰درصد ممکنه نمیدونم بخدا میگم دیگه ب امتحانش نمیارزه ادم با سقط از بین میره

ژن خوب ک میگن توییا من تا دو روز بعد زایمان تهوع داشتم 

ای واییی. ایشالله بارداری های بعدیت بدون ویار باشه

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅