2777
2789
عنوان

کی میاد چالش آهنگ؟؟؟ 😍💃

| مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 1326 پست
دله من بغضمو بشکن گریه کن بامن  دل من اون دیگه رفته تنهات گذاشته دل من

نمیدونم غمگینم یا دلم اسیره ،ازفرط عشق آدم دلش میگیره ،اونا که عاشقن میدونن چی میگم من 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
نمیدونم غمگینم یا دلم اسیره ،ازفرط عشق آدم دلش میگیره ،اونا که عاشقن میدونن چی میگم من 

نشکن دلمو به خدا آهم میگیره دامنتو 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روزگار یه وقتی نه غصه بود نه سختی میشد نشست توباغچه گلای اطلسی چید

دوست دارم دوست دارم قد تموم عاشقا دل بردیو پنهون شدی ازمن چرا ای بی وفا

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
حالاکه می روی همراه جاده هابرگردوپس بده تنهایی مرا

آرام جانم میرود از... جانم میبرد آتش و خاکستر شدم آخر نماندی... 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

یکی همیشه هست که عاشق منه نگام که می‌کنه پلک نمیزنه تنهاست خودش ولی تنهام نمیزاره دریا که چیزی نیست عجب دلی داره

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
یکی همیشه هست که عاشق منه نگام که می‌کنه پلک نمیزنه تنهاست خودش ولی تنهام نمیزاره دریا که چیزی نیست ...

هوای خونه چه  دلگیره.... 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

یکی هس توقلبم ک هرشب واسه اون مینویسم واون خوابه

نمیخوام بدونه واسه اونه ک قلب من این همه بی تابه

یه کاغذیه خودکاردوباره شده همدم این دل دیوونه

یه نامه که خیسه پرازاشکه وکسی بازم اونونمیخونه

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه

نرونرودوباره نشکن این شکسته رو

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
هوای خونه چه  دلگیره....

اون(هوای خانه چه دلگیر است😂)ه

یکی هس توقلبم ک هرشب واسه اون مینویسم واون خوابه نمیخوام بدونه واسه اونه ک قلب من این همه بی تابه ...

هفتاد روزه که من از تو خبر ندارممممم💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😂

اون(هوای خانه چه دلگیر است😂)ه

فرق چندانی نداره 🤷🏻‍♀️مهم اینه که باید با ه شروع شه که شد 

هفتاد روزه که من از تو خبر ندارممممم💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😂

میخوامت هرطوری سریع بیابغلم فوری من عاشقتم الکی نه قشنگ رمان ژولیت طوری بازم علف دوباره دیوونه بازیاکج وکوله استوری😂😂😂😂دیگه هرجاش اشتباس به بزرگی خودت ببخش من اینجوری حفظم اینو

فرق چندانی نداره 🤷🏻‍♀️مهم اینه که باید با ه شروع شه که شد 

👌

میخوامت هرطوری سریع بیابغلم فوری من عاشقتم الکی نه قشنگ رمان ژولیت طوری بازم علف دوباره دیوونه بازیا ...

یادته یه روز سلامتی جفت چشات میخوردم..... 

یادته یه روز سلامتی جفت چشات میخوردم..... 

سلامتی خودموخودت خیلی شبامومیخوردم🍻