سنا122 مدیر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 عنوان کی میاد چالش آهنگ؟؟؟ 😍💃 | مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 1326 پست یک بیت از یه اهنگ میزاریم با اخر هر کلمه یه اهنگ جدید بگید پایه اید؟ 💃💃💃💃@رووویاااا @قایق_کاغذی@argon @diianaa @alonzo 1401/08/29 | 23:06 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 یادته یه روز سلامتی جفت چشات میخوردم..... مست مستم کن جاموببربالاامشب شب یلداست میزنم می پشت هم پیمونه پیمونه امشبوجاخوش کنم توکنج میخونه وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
جیران۲ عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 6561 مست مستم کن جاموببربالاامشب شب یلداست میزنم می پشت هم پیمونه پیمونه امشبوجاخوش کنم توکنج میخون ... هستی رویایی من عشق اهورایی من.... دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 هستی رویایی من عشق اهورایی من.... نرگسوخبرمیکنم عطرشوامشب بیاره هرکیوتوکوچه ببینم میگم اون جون منه وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
جیران۲ عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 6561 نرگسوخبرمیکنم عطرشوامشب بیاره هرکیوتوکوچه ببینم میگم اون جون منه همه چی یهویی شد اومدی رفتی تو قلبم... دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
lianadokhmal عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 2278 همه چی یهویی شد اومدی رفتی تو قلبم... من میرم ولی باز تو بدون همیشه یاده تو از خاطر من فراموش نمیشه گل من خوب میدونی بی تو تک تنهام عزیزم خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
جیران۲ عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 6561 من میرم ولی باز تو بدون همیشه یاده تو از خاطر من فراموش نمیشه گل من خوب میدونی بی تو تک تنهام عزیزم& ... مااااه شدی... گمراه شدم... دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 همه چی یهویی شد اومدی رفتی تو قلبم... من همونم که بهش بدکردی بری صدباربازمیخوام برگردی وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه