2777
2789
عنوان

ریزش مو

73 بازدید | 13 پست

اگه کسی تجربه داره منو راهنمایی کنه ریزش مو دارم دکتر رفتم داروی ترکیبی داد بزنم سرم و شامپوی اسکالپیا ضد شوره و قارچ و یه سری ویتامین که چند وقتیه ویتامین تموم کردم بازم موهام خارش داره و کمی شوره که باعث شده ریشه ی موهام سست بشه ابروم و مژه هام هم درگیره دارم اون شامپویی که هم داده روش نوشته فقط تا شش ماه قابل مصرفه افسردگی میگیرم روز به روز موهام کم میشه .

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

شامپو کاتوس ضد شوره بزن با تونیک آ سی مکمل هم بخور دیگه جونم برات بگه اگه میتونی شنبلیله بزن به مو هات معجزه ی برای ریزش مو مشکل هورمونی یا عصبی که نداری؟

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

شامپو کاتوس ضد شوره بزن با تونیک آ سی مکمل هم بخور دیگه جونم برات بگه اگه میتونی شنبلیله بزن به مو ه ...

نه مشکل پوستی دارم بیشتر بعضی وقتها حس میکنم پوست ابروم و موهام حالت سوزش داره نمیدونم مشکلم درماتیت یا قارچ دکتر درست حسابی مشکلم نگفت فقط از روی قطره ای که برای ابروم داد و شامپو که روش نوشته برای قارچ فهمیدم که پوستم قارچ داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه مشکل پوستی دارم بیشتر بعضی وقتها حس میکنم پوست ابروم و موهام حالت سوزش داره نمیدونم مشکلم درماتیت ...

ای بابا شنبلیله بزن به موهات چند سالته؟

ای بابا شنبلیله بزن به موهات چند سالته؟

۳۴ سالمه چی بگم خواهر روش های گیاهی رو هم امتحان کردم سرکه سیب میگن برای خشکی و شوره و قارچ خوبه ولی نتیجه نگرفتم

۳۴ سالمه چی بگم خواهر روش های گیاهی رو هم امتحان کردم سرکه سیب میگن برای خشکی و شوره و قارچ خوبه ولی ...

مرتب ادامه دادب ببین شنبلیله بزار شب تا صبح تو اب جوش تا لعاب بده هر روز بمال به سرت برو حمام ۲ ساعت قبل حمام الان تحقیق میکنم برای قارچ سر ببینم چی پیدا میکنم

مرتب ادامه دادب ببین شنبلیله بزار شب تا صبح تو اب جوش تا لعاب بده هر روز بمال به سرت برو حمام ۲ ساعت ...

نمیدونم یهویی چی شد که اینطوری شدم موهای خیلی پرپشت داشتم و ابروهامم پرپشت بازم ابروهامو میتونم مراقبت کنم با یکم حالت قرمزی و خارش قطره کلوتریمازول میزنم خوب میشه ولی موهای سرمو دیگه نمیدونم چکار کنم هر روشی یه مدت جواب میده ولی بعد بازم برمیگرده

نمیدونم یهویی چی شد که اینطوری شدم موهای خیلی پرپشت داشتم و ابروهامم پرپشت بازم ابروهامو میتونم مراق ...

نه این دائمیه اگه ریزشت عصبی نباسه

ببخشین از کجا بفهمیم ریزش عصبیه ؟

من رفتم دکتر بهم گفت عصبی زیاد گفتم اره بهم روانشناس معرفی کرد الان ریزش موهام خیلی بهتر شده دارو اعصاب میخورم

من رفتم دکتر بهم گفت عصبی زیاد گفتم اره بهم روانشناس معرفی کرد الان ریزش موهام خیلی بهتر شده دارو اع ...

بچه دومم دوقلو شد خیلی عصبانی میشم یعنی به نظرتون از اون میتونه باشه؟شما موهای سرتون خارش هم داشت؟برای من پوستم خیلی خشکه موهام همش رو هواست

بچه دومم دوقلو شد خیلی عصبانی میشم یعنی به نظرتون از اون میتونه باشه؟شما موهای سرتون خارش هم داشت؟بر ...

نه من موهام چربه خیلی