2777
2789
عنوان

کی میاد چالش آهنگ؟؟؟ 😍💃

| مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 1326 پست
مممن بی ارادم آخه چیکار میکنی با آدم که به کسی و هیچ چیزی دل ندادم...  

میلادم بچه ی مرودشتم😂

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭بازم ی  یلدا یلدا یلدا من با تموم شب ها....

😂اون دریابود

دریادریادریامن باتموم دردا

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
😭😭😭بازم ی  یلدا یلدا یلدا من با تموم شب ها....

ی:یه عمری گذشت وهنوزم توفکرهمون یارنامهربونم باحسرت نشستم یه گوشه دارم زیرلب هی میخونم

هرجای دنیاروبگی گشتم نبودی مونده هنوززیرچشام جای کبودی

وای دلم دلم دلم عشق ناز خوشکلم تو اراده کن خودم تنهایی قربونت برم..

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
وای دلم دلم دلم عشق ناز خوشکلم تو اراده کن خودم تنهایی قربونت برم..

از(ی)بایدبگی

یاروم یاروم یاروم سی تیلت غم خاروم خسته وکوفتم عزیزروم😂😂😂

من دلم من دلم کم نمیاره واست کم نمیزاره

هی هی هی تو ک‌داری میری تنهام میزاری

یه روزگار یه وقتی نه غصه بود نه سختی میشد نشست توباغچه گلای اطلسی چید

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
یه روزگار یه وقتی نه غصه بود نه سختی میشد نشست توباغچه گلای اطلسی چید

دله من بغضمو بشکن گریه کن بامن  دل من اون دیگه رفته تنهات گذاشته دل من 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...