سنا122 مدیر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 عنوان کی میاد چالش آهنگ؟؟؟ 😍💃 | مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 1326 پست یک بیت از یه اهنگ میزاریم با اخر هر کلمه یه اهنگ جدید بگید پایه اید؟ 💃💃💃💃@رووویاااا @قایق_کاغذی@argon @diianaa @alonzo 1401/08/29 | 23:06 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 مممن بی ارادم آخه چیکار میکنی با آدم که به کسی و هیچ چیزی دل ندادم... میلادم بچه ی مرودشتم😂 وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 😭😭😭بازم ی یلدا یلدا یلدا من با تموم شب ها.... شب ها بود یا دردا 🤣🤣🤣
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 😭😭😭بازم ی یلدا یلدا یلدا من با تموم شب ها.... 😂اون دریابوددریادریادریامن باتموم دردا وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 😭😭😭بازم ی یلدا یلدا یلدا من با تموم شب ها.... ی:یه عمری گذشت وهنوزم توفکرهمون یارنامهربونم باحسرت نشستم یه گوشه دارم زیرلب هی میخونم وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 😂اون دریابود دریادریادریامن باتموم دردا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااااااااااای ااااااره
queensima عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 6096 مای بیبی مای بیبی دوسِت دارم 😂😂😂 😂😂😂 قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
queensima عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 6096 هر شب تو رووویا من تو رو میبینمت میگی کنارم خوبه حالت من بی تو دنیام جهنم من بی تواشکام پر ازغم.. قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
queensima عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 6096 هرجای دنیاروبگی گشتم نبودی مونده هنوززیرچشام جای کبودی وای دلم دلم دلم عشق ناز خوشکلم تو اراده کن خودم تنهایی قربونت برم.. قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 وای دلم دلم دلم عشق ناز خوشکلم تو اراده کن خودم تنهایی قربونت برم.. از(ی)بایدبگی وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
queensima عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 6096 از(ی)بایدبگی یاروم یاروم یاروم سی تیلت غم خاروم خسته وکوفتم عزیزروم😂😂😂 قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 یاروم یاروم یاروم سی تیلت غم خاروم خسته وکوفتم عزیزروم😂😂😂 من دلم من دلم کم نمیاره واست کم نمیزاره وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
queensima عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 6096 من دلم من دلم کم نمیاره واست کم نمیزاره هی هی هی تو کداری میری تنهام میزاری قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
lianadokhmal عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 2278 هی هی هی تو کداری میری تنهام میزاری یه روزگار یه وقتی نه غصه بود نه سختی میشد نشست توباغچه گلای اطلسی چید خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
lianadokhmal عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 2278 یه روزگار یه وقتی نه غصه بود نه سختی میشد نشست توباغچه گلای اطلسی چید دله من بغضمو بشکن گریه کن بامن دل من اون دیگه رفته تنهات گذاشته دل من خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...