2777
2789
عنوان

کی میاد چالش آهنگ؟؟؟ 😍💃

| مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 1326 پست
کلا اهنگ های خراطها عالی هستن من خیلی دوست دارم 

من وقتی راهنمایی بودم فقط خراطها گوش میدادم 😍👍

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
همه دردات واسه من حرفاتو بزن... 

کجایی تو کجایی اصلن کجایی ک من بی تو میدونم دااااغونم کل شبا رو زیربارونم ..

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونم ک برای دیدن تو بیقرارم نروازروزگارم که من طاقت ندارم منم مثل تو به تنهاشدن عادت ندارم

میگی دوستم داری تنهام نمیزاری 

اگه یه روز منو نبینی حالت بده بیماری

میگی دوستم داری تنهام نمیزاری  اگه یه روز منو نبینی حالت بده بیماری

یه یاری دارم اسمش شیرینه همیشه حرفاش به دل میشینه😂

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
میگی پریشونم بدون تو دیوونم  گوشم پره از این حرفا کلکاتو میخونم

من برعکس همه پشت خنده هام غمه توبرعکس منی شادی وغمگین میزنی

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
یحبی حبا انت مهدلا 😂😂😂 میدونم چرت نوشتم یادم نیومد دیگه 

اصلامن هیچ بگوآخه دلت چی.کاشکی میشدگرفتاردلم شی.یادت رفته رفتی برگردی.عاقل بودم تودیوونم کردی

هر شب تو رووویا من تو رو میبینمت میگی کنارم خوبه حالت 

تنهاتنهامیزنم تک وتنهاتوی خیابون تنهاتنهادارم دل میکنم ازخاطره هامون

جزتو کی می‌تونه عزیزمن باشه..

هرجای دنیاروبگی گشتم نبودی مونده هنوززیرچشام جای کبودی