سنا122 مدیر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 عنوان کی میاد چالش آهنگ؟؟؟ 😍💃 | مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 1326 پست یک بیت از یه اهنگ میزاریم با اخر هر کلمه یه اهنگ جدید بگید پایه اید؟ 💃💃💃💃@رووویاااا @قایق_کاغذی@argon @diianaa @alonzo 1401/08/29 | 23:06 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیمfatemeh عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 5285 کلا اهنگ های خراطها عالی هستن من خیلی دوست دارم من وقتی راهنمایی بودم فقط خراطها گوش میدادم 😍👍 دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
queensima عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 6096 همه دردات واسه من حرفاتو بزن... کجایی تو کجایی اصلن کجایی ک من بی تو میدونم دااااغونم کل شبا رو زیربارونم .. قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 همونم ک برای دیدن تو بیقرارم نروازروزگارم که من طاقت ندارم منم مثل تو به تنهاشدن عادت ندارم میگی دوستم داری تنهام نمیزاری اگه یه روز منو نبینی حالت بده بیماری
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 میگی دوستم داری تنهام نمیزاری اگه یه روز منو نبینی حالت بده بیماری یه یاری دارم اسمش شیرینه همیشه حرفاش به دل میشینه😂 وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 ایناتورواذیت میکنن نیومده خستت میکنن همه جوره من پشت توام بیاقایم بشوپشت خودم میگی پریشونم بدون تو دیوونم گوشم پره از این حرفا کلکاتو میخونم
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 میگی پریشونم بدون تو دیوونم گوشم پره از این حرفا کلکاتو میخونم من برعکس همه پشت خنده هام غمه توبرعکس منی شادی وغمگین میزنی وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 کجایی تو کجایی اصلن کجایی ک من بی تو میدونم دااااغونم کل شبا رو زیربارونم .. مممن بی ارادم آخه چیکار میکنی با آدم که به کسی و هیچ چیزی دل ندادم...
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 من برعکس همه پشت خنده هام غمه توبرعکس منی شادی وغمگین میزنی یحبی حبا انت مهدلا 😂😂😂میدونم چرت نوشتم یادم نیومد دیگه
queensima عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 6096 مممن بی ارادم آخه چیکار میکنی با آدم که به کسی و هیچ چیزی دل ندادم... جزتو کی میتونه عزیزمن باشه.. قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 کجایی تو کجایی اصلن کجایی ک من بی تو میدونم دااااغونم کل شبا رو زیربارونم .. مای بیبی مای بیبی دوسِت دارم 😂😂😂
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 یحبی حبا انت مهدلا 😂😂😂 میدونم چرت نوشتم یادم نیومد دیگه اصلامن هیچ بگوآخه دلت چی.کاشکی میشدگرفتاردلم شی.یادت رفته رفتی برگردی.عاقل بودم تودیوونم کردی وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 جزتو کی میتونه عزیزمن باشه.. هر شب تو رووویا من تو رو میبینمت میگی کنارم خوبه حالت
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 هر شب تو رووویا من تو رو میبینمت میگی کنارم خوبه حالت تنهاتنهامیزنم تک وتنهاتوی خیابون تنهاتنهادارم دل میکنم ازخاطره هامون وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 جزتو کی میتونه عزیزمن باشه.. هرجای دنیاروبگی گشتم نبودی مونده هنوززیرچشام جای کبودی وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 اصلامن هیچ بگوآخه دلت چی.کاشکی میشدگرفتاردلم شی.یادت رفته رفتی برگردی.عاقل بودم تودیوونم کردی 😭😭😭بازم ی یلدا یلدا یلدا من با تموم شب ها....