2777
2789

بچ ها پیشا پیش بگم من خیلی اززلحاظ فکری درگیرم

بخدا راضی نیستم بیاید منو قضاوت کنید بم انگ بزنید

حزفا منو بفهمید و راهنماییم کنید چیکا کنم

من چن ماهه ی کلاس انلاین مجازی مختلط شرکت کردم

داخل گروه ی سوالی پرسبدم ک مربوط ب کلایمون نیود درمورد دین بود یک اقا متاهل (عقدی )اومد پی ویم و ابهامات منو رفع کرد همین

بعد چند روز ی سوال دیگ داشتم رفتم پرسیدم جواب داد همینم

بعد چن روزش خودش پیام داد راجع ب کلاس حرف زد تمام صحبتمون درمورد همین کلاس بود

بچ ها میخام بگم چن وقتع ک گذشته مث روز اول بااین اقا ب صورت کاملا رسمی حرف میزنیم ینی مث خودش حرف میزنم مثلا جمع مینبده هرچیزی رو و میگ اصن دوم شخص خطاب نمیکنه ی بارم ک داشت میرفت مشد گف باخانمم دارم میرم و خدافظی کرد فمیدم زن داره اونجا گفتم عروسی کردید گف ن عقدیم

حدود ۳ ماهه حرف میزنیم عکس خودش زنش خانوادش فرستاد دیدم بقران انقدر متعهد انقدر ادم حسابیه ک نگو

ولی خودم حس میکنم این چت کردن (در مورد مسائل متفرقه)بیهوده س اون مرده و کسی رو کنارش داره و عاشقشه

این منم ک مجردم و ممکنع یوقت حس بش پیدا کنم نه؟

اما همه جورع کمکم کردع تو هر موردی ک ابهام دارم سوال دارم میره تحقیق میکنع میگ بی منت بی خواستع

من کسیو ندارم ک انقد بش اعتماد داشته باشم همه چی بپرسم خیلی ازش کمک میگیرم مثلا ی پسری ک مزاحمم شدع باشع

درمورد خواستگار ازدوواج بم گف ملاکت نماز و چش پاکی باشه

ینی میخام بگم انق کمک میکنع

اگ من دختر بدی بودم ک نمیومدم از فکرام اینجا بگم ک شما کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال لینکه شماوابسته بشی هس،دوحالت پیش میادیااون بنده خدا باشمامیادداخل رابطه که فقط ازسرگرمی هس یا نمیادکه داغون میشی همین الان تاخودتو نابودنکردی تمومش کن قطعا راه حلی برای سوال هات هس زحمتت روبیشترکن خودتو نابودنکن

به نظرم کمش کن و اروم اروم قطعش کن درسته چتتون رسمیه و چیزی نیست ولی همونم تا سوال ضروری ندارید نکنید بهتره چون بالاخره زن و مرد مثل اتیش و پنبه ان اونم که متاهله

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
احتمال لینکه شماوابسته بشی هس،دوحالت پیش میادیااون بنده خدا باشمامیادداخل رابطه که فقط ازسرگرمی هس ی ...

اون بنده خدا بم گف دختر خوبی هستی معتقدی اگ کیس معرفی کنم قبول میکنی ینی میخام بگم اینجوریم ک کاملا جدا و هیچ چیزی نیس اصن

اوهوم،ولی یه لحظه خودتو بذار جای همسرش،تو بودی راضی میشدی کسی با شوهرت حرف بزنه؟

خانم اون اقا منو میشناسه ب زنش گفتع

اون بنده خدا بم گف دختر خوبی هستی معتقدی اگ کیس معرفی کنم قبول میکنی ینی میخام بگم اینجوریم ک کاملا جدا و هیچ چیزی نیس اصن

بقران قسم اصلا حرف بدی نمیزنیم خدا شاهدا همش سوال جوابه میتونم بفرستم

لازم نیست حرف بدی بزنید

اصلا شما بگو سلام علیک خب اشتباه اشتباهه

من بودم میفهمیدم طرف زن داره ولش میکردم چه بسا بلاک حتی

🖤

کارتون درست نیست به نظرم تمومش کنیداین رابطه ممکنه باعث وابستگیتون بشه ضمن اینه ممکنه خانوم اون اقا ...

خانمش میدونع منو بش معرفی کردع کاملا

حتی خود اقا بم پیشنهاد ازدواج برا یکی از فامبلاش داد ک گف واسطه بشم

اگه دوست داری راهنماییت کنم، شما هم میتونی گوش کنی یا رد کنی

ببین فرض میکنیم اقا یه فرشته هست ولی رفته رفته شما وابسته میشی، بخوای جدا شی منظورم دیگه صحبت نکنی کلی اذیت میشی

خب گلم چکاریه، از همون هوشمصنوعی بپرس هر سوالی ، حرفی داری...

⁦⁩⁦
خانم اون اقا منو میشناسه ب زنش گفتع اون بنده خدا بم گف دختر خوبی هستی معتقدی اگ کیس معرفی کنم قبول م ...

همینکه شما میگی بهش اعتماد دارم و تعریف میکنی

داره نشون میده احتمال داره شما کم کم بهش علاقه مند بشین خدایی نکرده

🖤