سنا122 مدیر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 عنوان کی میاد چالش آهنگ؟؟؟ 😍💃 | مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 1326 پست یک بیت از یه اهنگ میزاریم با اخر هر کلمه یه اهنگ جدید بگید پایه اید؟ 💃💃💃💃@رووویاااا @قایق_کاغذی@argon @diianaa @alonzo 1401/08/29 | 23:06 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
queensima عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 6096 امضات خیلی قشنگیه و با معناست ، ولی متاسفانه آدم های که قلب آدم را می شکنند و بد صحبت می ... هوم قشنگ با منظور این امضا رو نوشتم امیدوارم خواهرتون بخودش بیاد قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 بزا راحتت کنم واسه تو میدم جون ودلمو اگه تو بله..میزنم شهرو بهم واسه خاطرت اگه تو بگی بله.. همه دردات واسه من حرفاتو بزن...
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 سلام سلام دیونه عاشقی برات میخونه.. هواهوای خاطرات اوست ... وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 دیــــــــدی دیدی گفتم بی تو یه درده.. مال هم میشیم هوا که سرده... حالاکه می روی همراه جاده هابرگردوپس بده تنهایی مرا وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشترهههه هر چی بشه من باهاتم پابه پاتم غصه نخور...
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 با اینکه رفته اما هنوزم از داغ عشقش دارم میسوزم منننن این من که میگم. یعنی تو تووو نداریم شبیتو
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 برای خواهرم خواهرت خواهرامون ... نگران آیندتی دلشوره داری تو هر حالتی نمیدونی چی خوبه چی بد نمیدونی چیکار باید کرد اهنگ انگیزشیه 😁
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 هواهوای خاطرات اوست ... تو خودت باخبری من تو رو خیلی دوست دارم اگه اذیتت کنم زود از دلت درمیارم
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 تو خودت باخبری من تو رو خیلی دوست دارم اگه اذیتت کنم زود از دلت درمیارم ماهی قرمزبی تنگ بلورشب عیده ودلم آتیشه مادرت به عشق دیدنت هنوزغروباراهی دریامیشه وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 سنی دییللر منی دییلر😜 ای جان ترکیه!؟ 😍روزی صد دفعه مردم و زنده شدم تا عشقمو ثابت کنم...
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 نگران آیندتی دلشوره داری تو هر حالتی نمیدونی چی خوبه چی بد نمیدونی چیکار باید کرد اهنگ انگیزش ... دوری و من دیگه ته دنیام قلبت نوک قله ی قافه... وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 ماهی قرمزبی تنگ بلورشب عیده ودلم آتیشه مادرت به عشق دیدنت هنوزغروباراهی دریامیشه هیچکی توی تاریخ قد ما خون دل نخورده...
سنا122 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2348 دوری و من دیگه ته دنیام قلبت نوک قله ی قافه... هیچکی نمیفهمه منو لبریز بغضم این روزا
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 هیچکی توی تاریخ قد ما خون دل نخورده... همونم ک برای دیدن تو بیقرارم نروازروزگارم که من طاقت ندارم منم مثل تو به تنهاشدن عادت ندارم وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
malakeesfand عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 هیچکی نمیفهمه منو لبریز بغضم این روزا ایناتورواذیت میکنن نیومده خستت میکنن همه جوره من پشت توام بیاقایم بشوپشت خودم وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه