2777
2789
عنوان

هر کی موهاش کمه بیاید براتون بگم چطور معجزه رویش مجدد موهامو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 371142 بازدید | 318 پست
سلام عزیزم، این هارو چجوری ترکیب مییکنی میزنی ؟میجوشونی یا بااب خمیری شکلش میکنی؟

اولا با جوشانده بابونه بعد با جفت هر جوشانده ای برای مو خوبه میشه 

ممنون از پاسخگوییتون...پس میتونم گزنه یا رزماری رو هم بچوشونم و اینارو باهاش ترکیب کنم بذارم روی ریشه موهام؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم، این هارو چجوری ترکیب مییکنی میزنی ؟میجوشونی یا بااب خمیری شکلش میکنی؟

سلام عزیزم آره اونم مثله خودم هفته ای سه بار آره در اومده کلی چند ماهه داره میزنه

چندساعت میذاره رو موهاش میمونه ؟ دقیقا چندماهه میزنه عزیزم ؟ کف سرش پر شده دیگه مشخص نیست پوست کف سرش ؟

عزیزم حالتو درک میکنم گلم من موهای خیلی پر و بلندی داشتم بعد دیگه رفتم دانشگاه شهر دیگه موهام شروع ک ...

مرسی از پاسخگوییت گلم خیلی منتظرت بودم فکردم رفتی 😔

شما شنبلیله ام میزدی یا فقط حنا استفاده میکردی ؟

از هر گیاه یه قاشق میرختی مثلا یه قاشق پدر نتود یه قاشق سدر یه قاشق مورد درسته یا نخودو بیشتر میرختی ؟

پودر نخودو ار عاطاری میخریدی یا خودت درست میکردی قشنگم ؟ 

ببخشید سوالام زیاده ها ولی مستاصلم و جیگرم اتیش برا موهام 😔

حنا و ترکیبات پودر نخود خام و مورد و سدر و پودر قرص کمر و شیربیان قاطی کردم که عااالی رویش میاره و ف ...

حنا چند ساعت رو موهات میموند ؟ بعدش شامپو میکردی یا فقط اب میکشیدی ؟ 

گلم من شنیدم شیرین بیان خیلی  فشار خونو بالا میبره اگه شیرین بیان نریزم تاثیرش همینقد هست ؟ شما همیشهههه شیرین بیان میزدی ؟

حنا چند ساعت رو موهات میموند ؟ بعدش شامپو میکردی یا فقط اب میکشیدی ؟  گلم من شنیدم شیرین بیان ...

پنج ساعت میزارم یه روز درمیون بخدا معجزس فقط شروع کن من و خواهرام نتیجه دیدیم این پیج ای که گفتم که مو خودشم گذاشته قبل و بعد با شامپو می‌شورم 

یه چیزی که خیلی مهمه تو رویش موهات اینه که کف سرت خیلی تمیز باشه که این موهای جدید در بیان بهتر  اگه موهات چربه کف سرت زود به زود کثیف میشه پس هفته ای یبار باید اسکراب کرد با نمک دریا و سرکه سیب مرغوب که داخل همین پیج گذاشته کامل چطوری انجام بدی شیرین بیان میتونی می‌ریزی واجب نیس حنا و نخود پودرشده و سدر و مورد و یه مقدار پودر قرص کمر هم کافیه حنا بیشتر باشه سبوس برنج م میشه داخلش ریخت 

منم اگه کف سرم موهام در بیاد و پرپشت بشه  دعات میکنم عزیزمممم😔😔😔😔 کم مویی  و دیده شدن ...

وای دقیقا خیلی خیلی برای خودمم سخت بود موهای خواهرامم می‌دیدم خیلی عذاب می‌کشیدم چقدر حس بد به موهام داشتم اما الان خیلی خیلی حسم خوبه من واقعا چون خودم خیلی خیلی عذاب کشیدم دوس دارم به همه کمک کنم چون واقعا هیچ روش درمانی و کاشتی جواب نمیده دکترا فقط داروهای چرت و گرون می‌نویسن که هیچ اثری هم نداره جز جیب خالی کردن 

از نظر تغذیه ای چیکار کردی مکمل و سبوس برنجو اینا نمیخوردی فقط حنا و مخلفاتش برات رویش اوردگلم ؟

مکمل که اصلا. نخوردم فقط همون حنا س که باعث رویش شد چون گردش خون و تو سر زیاد میکنن و موهات شروع به رویش مجدد می‌کنه ولی تغذیه تو خوب کن که موهات نریزه من یه مدت سبوس برنج می‌خوردم الان نمی خورم من الآنم شروع کردم روغن هم میزنم به موهام ولی تو اگه موهات چربه فعلا نزن تا موهات قوی ش بعد ها بزن

پنج ساعت میزارم یه روز درمیون بخدا معجزس فقط شروع کن من و خواهرام نتیجه دیدیم این پیج ای که گفتم که ...

سلام عزیزدلم یلدات مبارک 🌸😘

عزیزم من۱۰ سال ریزش داشتم بخاطر پلی کیستیک کف سرم مشخص شده بود بعد کرونا ام که دیگه بدترش کردم . مال من مرکز سرم و پشت سرم (منظورم جایی که رو مُتکا میذاری ) و فرق سرم . 

مال شمام  پوست سرت مشخص بود ؟

کدوم قسمتای سرت خالی شده بود ؟

حنا چه مارکی استفادا میکنی همیشه ؟ 

شما پوست سرت و ساقه موهات چربه یا خشک؟

آره اتفاقا کف سرم چربه ساقه موهام خشکه همش موخوره میزنه بااینکه هرسال کوتاه میکنم باز تا زیرشونم میشه موخوره میزنم 🤦‍♀️.

بعد من پوست کف سرم چربه وقتی ناخون میکشم معذرت میخوام یه جرم کرمی رنگ جمع میشه حتی وقتی سرم تمیزه و شامپو میزنم تو حموم موهامو میشورم ناخون میکشم باز از اونا میاد زیر ناخونم 

شونه مو هروز میشورم نمیدونم این چیه و چحوری درستش کنم حس میکنم موهامو خفه میکنه چون یه سری اسکراب کردم تا دوسه روز این جرما نبود اون موقع  ریزش تو حمومم کمتر شده بود 

وای دقیقا خیلی خیلی برای خودمم سخت بود موهای خواهرامم می‌دیدم خیلی عذاب می‌کشیدم چقدر حس بد به موهام ...

اره منم تا دلت بخواد دکتر پوست و مو رفتم ولی داروهاشون ماینوکسیدل و قرصای هورمونیه که اصلا بدرد نمیخوره فقط علائم بیماری رو موقت پوشش میده وگرنه همه میگن عوارض داره.

قشنگم الان ریزش موهات چندتا تار در طول روزه ؟

خداروشکر که حنا به موهات افتاده و انقدر سریع ماشالله رویش مجدد داشتی من چندسال پیش یه ماهو نیم حنا زدم دوساعت میذاشتم بمونه بعد با آب خالی ابکشی میکردم  ریزشمو کم میکرد ولی رویش اصلا نداشتم حتی مامانم میگفت انگار فرقت بدتر شده ترسیدم ول کردم . نمیدونم چجوری حنا برا بعضیا رویش میاره . برا همین میخوام دقیقا از روش و ترکیلات شما استفاده کنم .

گلم شما همیشه پودر نخود خام و پودر ریشه شیرین بیانو میزدی تو حنات یا فقط بعضی وقتا ؟؟

پودر نخود خامو خودت درست میکردی یا از عطاری میخریدی ؟؟ 

حنا و ترکیبات پودر نخود خام و مورد و سدر و پودر قرص کمر و شیربیان قاطی کردم که عااالی رویش میاره و ف ...

عزیزم کی این ترکیبارو بت معرفی کرد بد نیستن باهم؟

موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍