2777
2789
عنوان

احساس لگد های جنین در واژن

6843 بازدید | 13 پست

سلام عزیزای دلم.من باردارم هفته ی ۲۱ .لگدای جنین رو گاها در پایین ترین قسمت شکم و روی وازن و مثانه م حس میکنم. و یکم واژنم تیر میکشه سونو هم فرستاد دکترم طول سرویکس ۳۵ بود و دهانه خداروشکر بسته.و بچه در حالت بریچ بود.من ترشح سفیدم دارم .خطرناکه؟ کسی تجربه ی اینطوری داره خیلی نگرانم؟

خطرسازیش تو هفته های بالاتر ممکنه باشه،به شرطی که همچنان بریچ بمونه

من دقیقا شرایط مشابه شما رو داشتم،هفته34که دیگه هم فشار روی اون قسمت از کیسه جنین زیاد شده بود هم لگداشو محکمتر میزد،کیسه آب ترکید وبه دنیا اومد

وزن اولیه93🖤😏     وزن شروع دوباره 86/250😢                                       وزن هدف۸۱😍             ب تاریخ02/08/20✌️         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینطورم بخدا.

دقیقا از هفته۲۰ شروع شد تکون خوردنش.انگار مثل یه پلاستیک پر آب که توش یه ماهیه و گرفتی دستت تکون میخوره حسش میکنی!!!محکم با سرش فشار میده به درواژن میگم هر آن میاد بیرون!حس مزخرفیه و ترسناکه.

ب دکتر گفتم گفت عادیه الان همونجاست!سونو هم ک گفتم گفت سر جاشه و اصلا پایین نیست.

پس نگران نباش تنها نیستی و عادیه.درضمن ترشحاتو منم دارم!ی روز زیاده یروز کم.گفت عادیه

اسی منم مثل شما ترشحات سفید زیاد دارم نگرانم😢۱۶الی۱۷هفته هستم گاهی میگم نکنه ابدور جنینه داره تخلیه میشه😢

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
وای ترسیدم که.اخه من ۲۰ هفتم همش

نه گلم اصولا تو این هفته ها مشکلی پیش نمیاد،آخه جنین هنوز نه وزنی داره نه قدرتی که بخواد کیسه رو بترکونه،استراحت داشته باش و بهش فکرم نکن💝

وزن اولیه93🖤😏     وزن شروع دوباره 86/250😢                                       وزن هدف۸۱😍             ب تاریخ02/08/20✌️         
منم همینطورم بخدا. دقیقا از هفته۲۰ شروع شد تکون خوردنش.انگار مثل یه پلاستیک پر آب که توش یه ماهیه و ...

وای مرسی گلم که گفتی.یکم آروم شدم.بازم اگر راهنمایی داشتی ممنون میشم بهم بگی دوستم.من ترشحاتم سفیده ولی روی دستمال کاغذی یکم سبز و زرده انواع و اقسام دارو هم استفاده کردم ولی ذره ای تغییر نکرده

نه گلم اصولا تو این هفته ها مشکلی پیش نمیاد،آخه جنین هنوز نه وزنی داره نه قدرتی که بخواد کیسه رو بتر ...

ممنونم .لطفا دعا کن برام و اگر توصیه یا تجربه ی دیگه ای داشتی بهم بگو

ممنونم .لطفا دعا کن برام و اگر توصیه یا تجربه ی دیگه ای داشتی بهم بگو

ان شالله کوچولوی دلبرت به سلامتی دنیا بیاد🥺❤️💛

وای مرسی گلم که گفتی.یکم آروم شدم.بازم اگر راهنمایی داشتی ممنون میشم بهم بگی دوستم.من ترشحاتم سفیده ...

خواهش میشه.

منم مث تو خیلی استرس داشتم و دارم!ولی همشون عادیه.

حتی من یهو درد شدید زیر دلم میگرفت ول میکرد خوب شد خودش!

اون ترشحم واقعا عادیه!البته اگه آزمایش دادی و دکتر گفته عفونت نیست پس فقط آب خییییییلی بخور یکمم ابلیمو ب آب اضافه کن بهتر میشی

اسی منم مثل شما ترشحات سفید زیاد دارم نگرانم😢۱۶الی۱۷هفته هستم گاهی میگم نکنه ابدور جنینه داره تخلیه ...

نه عزیز دلم اونا طبیعیه  اتفاقا باید همینطوری باشه..همه ی ما توهم کیسه آب میزنیم