2777
2789

من یه دختر ۶ماهه دارم صبح دختربزرگمو میبرم مدرسه   دخترکوچولوم درحد ۴دقیقه تنها میمونه چون مدرسه خیلی نزدیکه دیگه تو سرمانمیشه بغل بگیرم ببرم 

چندباری بهم گفتن بچه رو تنهاش نزار بالاسرش قرآن بزار 

یا سنجاق قفلی بزن به بالشش .

مگه چی میشه چرا آدمو میترسونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت نده. فقط ی آیت الکرسی بخون بسپار ب خدا و زود برو بیا اگ در حد ۴ دقیقه عیبی نداره. ینی خوابه اون موقع؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

چون یهو از خواب میپره و گریه میکنه و ب هق هق ک بیفته نفس خدایی نکرده میگیره و اینکه اگه بترسه ممکنه زبونش دیر باز بشه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
اهمیت نده. فقط ی آیت الکرسی بخون بسپار ب خدا و زود برو بیا اگ در حد ۴ دقیقه عیبی نداره. ینی خوابه او ...

اره خوابه بیدارم باشه تلوزیونو روشن میکنم میرم زود میام گریه نمیکنه

شتید چاردست وپا بری چیزی بندازه روخودش خییییلی خطرناکه دوراجون یکی ازآشناهای ما بچشو گذاشته بود بره نون بگیره اومده بود بچه ازبالکن پرت شد مرد

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙