2777
2789
عنوان

کل نینی سایتی ها هم همینو میگن

253 بازدید | 25 پست

اینقد این حرفو زدن الان دیتی ک میرم مال خودمو تعارف میزنم حساب کنم اینقد ک میگن پسر هزینه کنه در ازاش چیزی میخاد حالا الان نه بعدا

مثلا ۵بار شما با پسر میری بیرون میشه دو سه تومن هزینه، اون میخواد جبران کنه حتما؟؟؟

ببخشید ذهن خراب کثیفی دارن 

مگه مثلا ما برده جنسی هستیم طرف خریدار که پول بده خدمات بگیره 

آدم باید مغز خر خورده باشه که با چنین آدمای بره تو رابطه بعد بخواد فکر کنه به این چیزا 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ذهن خراب کثیفی دارن مگه مثلا ما برده جنسی هستیم طرف خریدار که پول بده خدمات بگیره آدم باید مغ ...

اخه میگن نیاز هست تو رابطه و برای همون هزینه میکنن تا ی چیزی بدست بیارن

غیر پسرایی ک ادم حسابین

اخه میگن نیاز هست تو رابطه و برای همون هزینه میکنن تا ی چیزی بدست بیارنغیر پسرایی ک ادم حسابین

عزیزم من هزاران آدم دیدم لات بی سرپا 

معتاد عرق خور 

میلیونی خرج دوست دخترشون کردن حتی دستش نزدن 

اینا حرفه

آدم حسابی نا حسابی نداره بعضی دخترا کرم دارن

رابطه یا حتی بوسیدن یه چیز دو طرفه هست تو رابطه عاشقانه 

نه چیزی که با پول انجام بشه 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

اینو از دهن چند تا استاد تو دانشگاه شنیدم که زوج درمانگرن 

پسرا انتظار دارن منظور فقط جنسی نیست، مثلا یکی بود دختره میخواست بعد چند ماه  باهاش بهم بزنه پسره واسش لیست هزینه هارو فرستاده بود که انقدر خرجت کردم برگردون

ψ ❤️

ذهن کی؟من حساب کردم ک توقع هم ازم نداشته باشه چون سوار ماشین شدم

ذهن اوناییکه میگن پسرا اینکارو میکنن و تو باید جبران کنی

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص🙂♥️

عزیزم من هزاران آدم دیدم لات بی سرپا معتاد عرق خور میلیونی خرج دوست دخترشون کردن حتی دستش نزدن اینا ...

عزیزم خب وقتی چیزای ک میخان رو بهشون عمل نکنی، پس میزنن سرد میشن بعد میگن بخاطر این بود ک ب خواسته من توجه نکردی