2777
2789

سلام. بچه ها خودتون یا اطرافیان تاحالا تو پروسه جدایی درخواست استعلام از خط همسر دادین ؟ و با تماسها و پیام ها هم خیانتش ثابت شده باشه؟ 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو اکانتاشم دارم همه رو اسکرین میگیرم.یه چندماه خودمو جموجور کنم کنکورمو بدم عمل بینی بعد ازش طلاق ب ...

منم شات و صدا دارم ولی وکیل گف محکمه پسند نیس 

چون ن عاطفی ن رکیک 

نه امکان نداره

میدونم ک روزانه ساعتها حرف میزد . وکیلم میگ احتمال شکستش هست و بعدش ادای حیثیت کنه. چون معمولا رو این چیزا میپوشونن قانون 😡

رو اکانتاشم دارم همه رو اسکرین میگیرم.یه چندماه خودمو جموجور کنم کنکورمو بدم عمل بینی بعد ازش طلاق ب ...

چجوری با کسی که خیانت میکنه زندگی میکنی؟

مثلا در طول روز نگاهش میکنی حالت تهوع نداری

اره دادگاه خیلی سخت میگیره.منم بخاطر همین دارم صبر میکنم برسه به جاهای باریک

خوشبحالت من غافلگیر شدم و فهمید فهمیدم. 

میخاستم وایسم مدارک بیشتزی جمع کنم منم ک نشد 

میدونم ک روزانه ساعتها حرف میزد . وکیلم میگ احتمال شکستش هست و بعدش ادای حیثیت کنه. چون معمولا رو ای ...

کلا دادگاه با لینا حکم نمی ده و امکانش نیست. قسمت آخر و متوجه نشدم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

چجوری با کسی که خیانت میکنه زندگی میکنی؟مثلا در طول روز نگاهش میکنی حالت تهوع نداری

کاملا باهاش قهرم حتی جای خوابم سوا.اصلا تو روش نگاه نمیکنم.فقط یکم باید تحمل کنم هم کنکورمو ردیف کنم.هم وامایی ‌ک داریم بیفته گردنش چون اسم منم هست.هم اتوهای قشنگتری بگیرم حدودا شاید ۹ ماه دیگه طول بکشه بزنم درش بره گم شه

خوشبحالت من غافلگیر شدم و فهمید فهمیدم. میخاستم وایسم مدارک بیشتزی جمع کنم منم ک نشد

این خنگه.دوماه بود عروسی کردم گندش زد بخشیدم تا دوباره تکرار کرد.بعدا همه رو میزارم تو پیج اینستام برای فامیل جوناش