2777
2789
عنوان

لطفا بیاین خانما بیچاره شدم😰😨

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 56 پست
ایشالا منم مثه تو باشم 

چطوری؟

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿
ایشالا منم مثه تو باشم 

اهان فمیدم.ایشالا

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری؟

الان ۱۴ روزه تاخیر دارم بیبی چکم منفیه ولی پری نمیشم من بچه نمیخوام 

مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...

منم نمیدونستم باردارم و واسه تنبلی و پریودی کلی داروی گیاهی خوردم هرروز و به خاطر دندون درد قرص های قوی انداختم

ولی بچه م سالمه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
دقیق نمیدونم شاید الان ۵۰روز باشه

۵۰ روزه بعد الان فهمیدی؟؟؟

منم ۲۰ روزه تاخیر دارم تستمم منفیه اما پریود نمیشم

من انفولانزا گرفتم امپول و سرم اینا زدم بعدش گفتم احتمالا بخاطر اوناس عقب افتاده اما دیگهههه ۲۰ روز شددد

اقدام داشتم

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
جنین ۲۰ روزه که روح نداره که قتل محسوب بشه

یه سوال بپرسم 

مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...
منم نمیدونستم باردارم و واسه تنبلی و پریودی کلی داروی گیاهی خوردم هرروز و به خاطر دندون درد قرص های ...

ایشالا نی نیرو سالم بغل بگیری برات صلوات فرستادم آجی

متاسفانه آقایون درک ندارن از این چیزا ک الان کاسه چ کنم چ کنم دستشه،بچه اولم ۹ساله دومی دو ساله

حالا بچه رو نگه دار تا تاوانش رو خودش پس بده درکش زیاد بشه نه تو یا جنین بیچاره ات والا بچه نمی‌خوای وازکتومی کن 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
۵۰ روزه بعد الان فهمیدی؟؟؟ منم ۲۰ روزه تاخیر دارم تستمم منفیه اما پریود نمیشم من انفولانزا گرفتم ا ...

میگم ممکنه بخاطر تغییر هوا باشه ؟

چون منم همینم فقط من دارویی استفاده نکردم گ بگم از اونه

منم مث شما خبر نداشتم باردارم  انفولانزا گرفته بودم تمام قرصا و امپولارو استفاده کردم خیلی بی حس و حال بودم نگو ک حامله بودم خبر نداشتم 

الانم ۲۲ هفته خداروشکر همه چی تو سونو خوب بود 

ب دکترمم گفتم گفت حالا ک استفاده کردی و سقط نشده انشالله ک چیزی نمیشه 

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم