2777
2789
عنوان

لطفا بیاین خانما بیچاره شدم😰😨

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 56 پست
والا این بچه اومده حتما خدا خواسته ک بیاد  بعد این لوله بندی کن عزیزم قربون خدا برم چاره چیه م ...

خب ۳۳سالمه لوله بندی نمیکنن،من ناشکری نمیکنم ولی دوتادختر سالم دارم سر دومی اینقدحرف شنیدم از همه دیگه میترسم اینم ممکنه دختر باشه شرایطم سخته 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوری بودم منتظر پریودی کمر درد و همه چی ترشح و اینا  بعد نگو ک ۶ هفته بودم

بیبی چکم زدی منفی بود ؟

مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...
اخه هیچوقت اینطور نبودم تغیر هوام خب میشه ۱هفته ۲۰ روووزه😩😩😩😩😩 دیگه عصاااابم خووورده 

دیوونه شدم بخدا من هرچی ام حساب میکنم جز همون تاریخ ۹ تا ۱۴ آبان هیچ رابطه محافظت نشده ای نداشتم ک شک کنم یعنی از همون ۹ آبان هم حساب کنیم ۲۰ روز شده بالاخره اگه باردار باشم بیبی چک باید نشون میداد حداقل هاله مینداخت دیگه 

مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...
دیوونه شدم بخدا من هرچی ام حساب میکنم جز همون تاریخ ۹ تا ۱۴ آبان هیچ رابطه محافظت نشده ای نداشتم ک ش ...

دقیقا منم

واس منم منفیه دیگه تا الان باید حتما نشون میداد من رفتم اپول پروژسترون زدم ۲ تا

منتظرم‌پریود شم تموم شه برم دکتر

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
دقیقا منم واس منم منفیه دیگه تا الان باید حتما نشون میداد من رفتم اپول پروژسترون زدم ۲ تا منتظرم‌پ ...

ازمایش دادی ؟ چند روز تاخیر بودی ؟ رابطه محافظت نشده ام داشتی ؟ ببخشید میپرسم ولی دیگه مغزم کار نمیکنه

ازمایش دادی ؟ چند روز تاخیر بودی ؟ رابطه محافظت نشده ام داشتی ؟ ببخشید میپرسم ولی دیگه مغزم کار نمیک ...

ازمایش منفی بود

۲۰ روز تاخیر 

اره داشتم امید داشتم شاید حاملم ک نیستم

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
ازمایش منفی بود ۲۰ روز تاخیر  اره داشتم امید داشتم شاید حاملم ک نیستم

قبل آزمایش بیبی چکم زدی منفی بود ؟ 

من نمیخوام حامله باشم خدا کنه منم نباشم 

ایشالا نی نیرو سالم بغل بگیری برات صلوات فرستادم آجی

مرسی مهربون❤️ 

خدا دخترتو حفظ کنه برات

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
قبل آزمایش بیبی چکم زدی منفی بود ؟  من نمیخوام حامله باشم خدا کنه منم نباشم

اره همشون منفیه