من قبلا هم پریودیم خیلی عقب میوفتاد الانم نمیدونستم ک حامله ام جلوگیریم هم طبیعی بوده، ۲۰روزه آنفلانزاگرفتم کلی سرم و آمپول و دارو ک برا جنین خطرناکه استفاده کردم الان امروز تست زدم حامله ام نمیدونم چ خاکی تو سرم بریزم حالم خیلی بده حالت تهوع استفراغ سرگیجه الانم شوهرم میگه نمیتونم بچه سوم دیگه برام سخته باید سقط کنیم حالا نمیدونم چجوری سقط کنیم مطمئنم اون همه دارو تاثیر خیلی بدی رو بچه گذاشته ممکنه ناقص شده باشه😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم اینطوری بودم منتظر پریودی کمر درد و همه چی ترشح و اینا بعد نگو ک ۶ هفته بودم
بیبی چکم زدی منفی بود ؟
مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...
دیوونه شدم بخدا من هرچی ام حساب میکنم جز همون تاریخ ۹ تا ۱۴ آبان هیچ رابطه محافظت نشده ای نداشتم ک شک کنم یعنی از همون ۹ آبان هم حساب کنیم ۲۰ روز شده بالاخره اگه باردار باشم بیبی چک باید نشون میداد حداقل هاله مینداخت دیگه
مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...
دیوونه شدم بخدا من هرچی ام حساب میکنم جز همون تاریخ ۹ تا ۱۴ آبان هیچ رابطه محافظت نشده ای نداشتم ک ش ...
دقیقا منم
واس منم منفیه دیگه تا الان باید حتما نشون میداد من رفتم اپول پروژسترون زدم ۲ تا
منتظرمپریود شم تموم شه برم دکتر
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
دقیقا منم واس منم منفیه دیگه تا الان باید حتما نشون میداد من رفتم اپول پروژسترون زدم ۲ تا منتظرمپ ...
ازمایش دادی ؟ چند روز تاخیر بودی ؟ رابطه محافظت نشده ام داشتی ؟ ببخشید میپرسم ولی دیگه مغزم کار نمیکنه
ازمایش دادی ؟ چند روز تاخیر بودی ؟ رابطه محافظت نشده ام داشتی ؟ ببخشید میپرسم ولی دیگه مغزم کار نمیک ...
ازمایش منفی بود
۲۰ روز تاخیر
اره داشتم امید داشتم شاید حاملم ک نیستم
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
ازمایش منفی بود ۲۰ روز تاخیر اره داشتم امید داشتم شاید حاملم ک نیستم
قبل آزمایش بیبی چکم زدی منفی بود ؟
من نمیخوام حامله باشم خدا کنه منم نباشم
قبل آزمایش بیبی چکم زدی منفی بود ؟ من نمیخوام حامله باشم خدا کنه منم نباشم
اره همشون منفیه