2777
2789
عنوان

معلم هایی که مهربونن واقعا غم دیدن

322 بازدید | 16 پست

اونا قلبشون مهربونه اما پشتش یه دنیا خاطره با عزیزترین افراد زندگیشونه، من یک دانش آموزم اما درکشون میکنم...، مطمعنم وقتی میرن خونه گاهی اشک میریزن وگریه میکنن، سختی زیاد کشیدن از افراد زیادی ضربه خوردن اما هر روز خودشون رو آماده میکنن تا بیان وحال مارو خوب کنن از چنین معلم هایی واقعا تشکر میکنم که به دانش آموزاشون روحیه میدن ازجمله معلم پارسالم که هر وقت حالم بد بود بادیدنش انرژی مثبت میگرفتم و حالم خوب میشد من مطمعنم اینا آدمهایی ان که سخت ترین لحظات عمرشون رو داشتن اما توی همون روزها قوی بودن اومدن مدرسه برای تدریس:) من این نوع معلما رو مثل مادر دومم میدونم و ستایششون میکنم🎀😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی دقیقا یه دبیر فنون داشتم پارسال اینجوری بود،،،یعنی تنها کسی مه منو تحمل میکرد اون بود

اونموقع که خودم از خودم متنفر بودم اون همش بغلم میکرد قربون صدقم میرفت

الهی هرجا هست خدا صد برابرشو براش جبران کنه

اون واقعا فرشته بود

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

ی معلم زبان داشتیم خیلی مهربون بود اصلا شاگرد تنبل و زرنگ فرق نمیزاشت اگه قرار بود به یکی نمره بده به همه شاگردا میداد نمیدونم الان تو چه وضعیتی هستن چون خیلی زمان میگذره احتمالا پیرشدن انشالله سلامت باشن

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

تاپیک اخرم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️