2777
2789
عنوان

لطفا بیاین خانما بیچاره شدم😰😨

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 56 پست
نمیدونم موندم سر دوراهی حال جسمی و روحیم خیلی بده از اونورم شوهرم میگه ب هیچ عنوان نمیخوایمش 

بگو پس چت بود جلوگیری نکردی 

سقط کلی عوارض واسه بدنت و روحیه ات داره  

خوشیش واسه مردا درد سقط و گناه سقط و غذاب وجدانش برا زن؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم ممکنه بخاطر تغییر هوا باشه  چون منم همینم فقط من دارویی استفاده نکردم گ بگم از اونه

اخه هیچوقت اینطور نبودم تغیر هوام خب میشه ۱هفته

۲۰ روووزه😩😩😩😩😩

دیگه عصاااابم خووورده 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

اخه مگه سقط به این راحتیه؟کلی اذیت میشی..به تو فک نمیکنه احتمالا؟گناه داری زجر بکشی..حواسشو جمع میکرد حالا که انقد قطعی بچه نمیخواست

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿

خدايي چه بهونه هايي مياريد واسه كشتن يه انسان! ناقص شده ، شوهرم ميگه … سرما خوردم… دارو خوردم 

يكم با عقلتون فكر كنيد بابا

من خودم اين اتفاق واسم افتاد تو همون دوران هم دندون پزشكي ميرفتم و هزارتا چيز ديگه و نميدونستم باردارم همسرمم اصلاااااا راضي نبود دقيق چهار ماه باهام قهر كرد گفتم به جهنم 

بچه كوچيك دوساله هم داشتم 

الان اين يكي داره ميره كلاس اول نور چشمامون شده 

جنین بیست روزه رو اصلا مادر متوجه بارداری نمیشه بلکه چهل روزه باشه ک شمایل انسانی گرفته و گناهه سقطش

منظورم اینه تا وقتی روح دمیده نشده باشه، موجود زنده به حساب نمیاد که قتل باشه

اخه مگه سقط به این راحتیه؟کلی اذیت میشی..به تو فک نمیکنه احتمالا؟گناه داری زجر بکشی..حواسشو جمع میکر ...

ولا زجر و عذابش الان واسه منه نمیتونم حتی بشینم همش سرم گیج میره کم خونی هم دارم شدید 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
خواهش میکنم بفرمایین🙏🏻

میگم من پریودام خیلی مرتب نیست مثلا دوسه ماه یه تاریخه بعد دوباره میپره میره رو یه تاریخ دیگه آخرین پریودم ۱۷ مهر بوده و مثلا من باید ۱۷ ابان پریود میشدم شوهر نفهمم تقریبا بین ۹ تا ۱۴ ابان دقیق یادم نیست بیشعور بازی دراورد توی رابطه حالا من پریود نشدم تو این مدتم سه تا بیببی چک زدم منفی بوده همشم علائم پریود دارم انگار ک همین الان پریود میشم ولی خبری نیست 

مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...
ولا زجر و عذابش الان واسه منه نمیتونم حتی بشینم همش سرم گیج میره کم خونی هم دارم شدید 

در هر صورت زجر میکشی🥺کاش حداقل خودت سفت و سخت جلوگیری میکردی..انشالا هرچی به صلاحته همون شه

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿
میگم من پریودام خیلی مرتب نیست مثلا دوسه ماه یه تاریخه بعد دوباره میپره میره رو یه تاریخ دیگه آخرین ...

منم اینطوری بودم منتظر پریودی کمر درد و همه چی ترشح و اینا 

بعد نگو ک ۶ هفته بودم 

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 
میگم من پریودام خیلی مرتب نیست مثلا دوسه ماه یه تاریخه بعد دوباره میپره میره رو یه تاریخ دیگه آخرین ...

ببخشید نمیدونم عزیزم اطلاعاتم کافی نیست🙏🏻❤️عذرمیخوام 

خود دانی ما گفتیم نکن بازم خودت میدونی و شرایطط 

خب شوهرم شغل و درآمد دائمی نداره میترسیم اگه بدنیا بیاد تو این اوضاع ک بیشتر سختی میکشه اینا حرفای شوهرمه من فقط موندم نمیتونم حتی تصمیم درستی بگیرم حالم بده 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
خب شوهرم شغل و درآمد دائمی نداره میترسیم اگه بدنیا بیاد تو این اوضاع ک بیشتر سختی میکشه اینا حرفای ش ...

والا این بچه اومده حتما خدا خواسته ک بیاد 

بعد این لوله بندی کن عزیزم قربون خدا برم چاره چیه میدونی بعد سقط چقدر مشکل برات پیش میاد اصلا داغون میشی 

میگن ده تا بزا یدونه سقط نکن اینقدر درد داره