2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین

658 بازدید | 63 پست

خانوما من ۲۷ سالمه هیچ وقت عاشق پسری نشدم پیشنهاد هم میدادن رد میکردم منتها از ۱۸ سالگی تا الان ی پسری رو خیلی دوس دارم اولاش فک میکردم ی حس میگذره اما سال به سال عمیقتر بیشتر میشه پسر مهندس پتروشیمی خیلی آدم درست باشخصیت باخانواده داری هستش ی سال ازم بزرگتراصلا منو نمیشناسه فقط من اونو میشناسم حالا بعد ۹سال پریشب پیام دادم که متنش اینه گفتن این حرفا خیلی سخت بودبرام چون غرورم اجازه نمیداد ولی بیشتر از این نتونستم تو دلم نگه دارم من ۹ساله دوست دارم محمد تو منو نمیشناسی ولی من تورو میشناسم ولی حتی ی پیام نداد اصلانگف شماپیگیر پیام نشد منم دیگه هیچی نفرستادم حالا بنظرتون زنگ بزنم بهش توضیح بدم بهش ماجرا رو چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دوست دختر داره شما باید زودتر می گفتی

غرورم اجازه نمیداد میگفتم ی حس میگذره جدی نگیرم ولی سال ب سال بیشتر میشه خیلی دوسش دارم باورت میشه سر همین خواستگارامو رد میکردم با اینکه اصلا منو نمیشناسه

همین دقیقا فک کرده ایسگاش کردم

دفاع مقدسم ۸ سال طول کشید بعد تو ۹ سال رو کسی کراش بودی ک حتی نمیشناستت اگه ردت کنه چ حالی میشی شاید تایپش نباشی یا خودش رل داره

الکی عمر خودتو تلف نکن پسرای بهتر هستن ب اونا فک کن