2777
2789
عنوان

خواهر و برادر هاي شوهرم خيلي سرد و بي عاطفه هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 56 پست
ادعا دارن خيلي. ازارشون اين هست كه بويي از انسانيت نبردن. بچه من تو غربت اصلا نفهميد خانواده پدري دا ...

مهم نباشه برات بعضیا کلا سردهستن وقتی15ساله نتونستی حالیشون کنی چرا اعصابت روبهم میریزی

عزیزم خانواده شوهر منم همین هستن خیلی سرد هستن انگار خواهر برادر نیستن مادرشوهرم از همه بدتر هست کلا ...

من اوائل خيلي ناراحت ميشدم. خيلي سعي كردم روابط روًدرست كنم و حتي صحبت هم كردم ولي بدتر كردند. 

شوهرت كارهاشون رو قبول داره؟ خود شوهرت تنهايي نميره پيششون؟

شوهر من انگار نه انگار براش كار اونها خيلي عادي هست. تا حالا پيش من بدشون رو نگفته.

ميفهمم چي ميگي ولي خيلي سخته ادم حسابت نكنن. كجايي هستند خانواده شوهرت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همه هتلها که گرون نیستن. می تونستید اتاق معمولی هتل معمولی. در کل عروسی و جشن رفتن هزینه داره.&nb ...

عزیزم تو شهری که خواهر و برادر داری و غریب نیستی و از به کشور دیگه میلی  چرا باید بگه برو هتل کارشون واقعا زشت و زننده بوده

عزیزم تو شهری که خواهر و برادر داری و غریب نیستی و از به کشور دیگه میلی  چرا باید بگه برو هتل ک ...

دقيقا منم به شوهرم همين رو گفتم. براي شوهرم عادي بود و ميگفت چه اشكالي داره. اصلا اينها انگار ادم نيستند 

من اوائل خيلي ناراحت ميشدم. خيلي سعي كردم روابط روًدرست كنم و حتي صحبت هم كردم ولي بدتر كردند.  ...

شوهر من کلا دوست نداره ببیننشون چون در حق ما خیلی بد کردن شوهرم کلا سمت منه چون همیشه میگه من خانواده مو از تو بهتر میشناسم 

عزیزم تو شهری که خواهر و برادر داری و غریب نیستی و از به کشور دیگه میلی  چرا باید بگه برو هتل ک ...

براي همين ميگم سرد هستن و انسان نيستند. يعني حتي يكبار هم نميتونست براي چند روز ميزبان ما باشه؟ بچه هاي به اين نازي من رو حتي نميخواست ببينه

به هر حال مهمانوزی خوبه. اما کشورهای دیگه مردم خیلی مشکل دارن. معمولا مهمون قبول نمی کنن. 

براي همين ميگم سرد هستن و انسان نيستند. يعني حتي يكبار هم نميتونست براي چند روز ميزبان ما باشه؟ بچه ...

عزیزم لیاقت ندارن اینجور آدم‌ها شما هم مثل خودشون رفتار کن اصلا برات مهم نباشن خوش باش تو زندگی خودت

شوهر من کلا دوست نداره ببیننشون چون در حق ما خیلی بد کردن شوهرم کلا سمت منه چون همیشه میگه من خانواد ...

خوش بحالت. كاش شوهر منم سمت من بود و جبهه نميگرفت. وقتي بهش گفتم چرا خواهرت هتل دعوت كرد گفت حتما راحت نيست و چه اشكالي داره. البته بگم خواهرهاش خيلي سياست دارن و پاي تلفن خيلي داداش جون ميكنن

عزیزم لیاقت ندارن اینجور آدم‌ها شما هم مثل خودشون رفتار کن اصلا برات مهم نباشن خوش باش تو زندگی خودت

منم بهشون زنگ نميزنم. ولي خيلي ناراحت هستم. بيشتر هم بخاطر بچه هام. خيلي دوست داشتم معني خانواده رو بفهمن.

شوهرم كاش براش مهم بود. اون هم يكي مثل خواهر و برادرش . 

به هر حال مهمانوزی خوبه. اما کشورهای دیگه مردم خیلی مشکل دارن. معمولا مهمون قبول نمی کنن. 

مهمون فرق داره با خواهر و برادر عزیزم

من خودم خیلی اهل مهمون بازی نیستم اصلا  یعنی جایی هم بریم ترجیح میدم هتل باشم راحتت تر هستم ولی خواهر و برادر جریانش فرق داره عزیزم 

اینا از کشور دیگه میومدن نهایت دوروز میموندن خونه برادر بعد اصلا طرف خودش دیگه میره هتل 

اینکه زودتر بگی برو هتل خیلی زشته واقعا

خب عزیزم. وقتی طرف یه کشور دیگه است. گیرم می گفت بیا خونه و هتل نرو. دیگه بلیط رفت و برگشت و عوارض خ ...

ميدوني وقتي خونه كسي ميري اقلا صبح ميتوني صبحانه چايي و نون بخوري. وقتي هتل هستي چند نفر در روز پول غذا هم اضافه ميشه. يعني ميشه هتل و غذا. براي يك هفته حدود ٢٠٠٠ دلار كه زياده. اگر اونها بخوان بيان مگه شوهر من ميزاره برن هتل؟

مهمون فرق داره با خواهر و برادر عزیزم من خودم خیلی اهل مهمون بازی نیستم اصلا  یعنی جایی هم بری ...

ما شايد يكبار تو عمرمون ميرفتيم چون راهش با هواپيما ١٨ ساعت بود . معرفت نيست. مگه ميشه خواهر و برادر اينطوري