2777
2789

دوباره این همسایه بی نزاکت اومده جلوی در میگه چن بار اومدم جلوی در خونتون در زدم باز نکردید

گفتم منزل نبودیم

میگه بیرون رفتن ی ساعت دو ساعت ی روز دو روز 

آخه خانوما من یا دارم میرم مصاحبه یا خرید یا کار دارم یا هر چی اصن خونه ایم و درو باز نمیکنیم ب این اقا چ

نقش هس دیگه درو باز نکنیم رو این همسایه بی نزاکت یا ن؟؟؟؟

شرم و حیام خوب چیزیه

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقاست؟؟؟؟؟

بلخ 

و اصلا خانومسم عبایی نداده همسرشو جم کنه

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

اون آقا چیکارتون داره که میاد دم در ؟ 

میگفتی به تو چه که کجا میریم کی میاییم 

خوب کاری میکنی کلا به فضول جماعت رو نده 

همسایه های من مادرشوهر و جاریامن منم آسی شدم از دست مادرشوهرم که هر شب میاد دم در 

خیلی راحت بپرس کارتون چیه...گاهی اوقات خونه هستم .اما حوصله ندارم...جواب نمیدم....خودش میفهمه....

دقیقا اینبار همینو میگیم میگیم اصن خونه ایم ولی 

عجب آ م پرروییه ها

یه بار جلوش وایسا و جمش کن چه فضول

حتما

اون آقا چیکارتون داره که میاد دم در ؟ میگفتی به تو چه که کجا میریم کی میاییم خوب کاری میکنی کلا به ف ...

ب بهونه مصرفی و هر چیزی ب خودش اجازه میده بیاد جلوی در ما

مدیر ندتره اینجا

دقیقا اینبار همینو میگیم میگیم اصن خونه ایم ولی عجب آ م پرروییه ها

واقعا پر رو....حالا اگه این اتفاق اینجا بیفته...شوهر من مرده رو نصف میکنه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
واقعا پر رو....حالا اگه این اتفاق اینجا بیفته...شوهر من مرده رو نصف میکنه

کار خوبی میکنه

شماره تلفن همسرت بهش بده و بگو اگر کار داری با خودش تماس بگیر واینکه آمار بودن و نبودنتون رو بهش نده

نه شمارشو نده ب نظرم شاید اینبار هم بیاد هم زنگ بزنه ها😅

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸