2777
2789
عنوان

خواهر و برادر هاي شوهرم خيلي سرد و بي عاطفه هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 56 پست
خب تو دعوتشون کن تو بهشون زنگ بزن تا اونام یخشون باز بشه بعضیا اینجوری ان کلا بی غرض ولی سرد ان و ب ...

من خيلي اوائل اين كار رو ميكردم. من خارج هستم ولي كادو ميگرفتم و ميفرستادم. ولي مثلا اونها زنگ ميزدن به شوهرم و تشكر ميكردن. كلا وقتي شوهرم سر كار هست زنگ ميزنن

خوشبحالت کاش جای تو بودم من با مادر شوهرم زندگی میکنم هر پنج شنبه جمعه خواهر شوهرم با4بچش و جاریم با3بچش میریزن اینجا میریزن میپاشن میخورن و میبرن😕2روز تمام سردرد دارم آرزومه برم یجای دور ازشون زندگی کنم

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دعوت کردن هتل اون هم که نرفتید. چطور می خواهید روابطتتون بهتر بشه؟؟؟؟؟؟؟ بعد هم میگی خیلی بهت بد ...

خوب اخه اين دعوت هست؟ به شوهرم زنگ زد كه عروسي دخترم هست و بياييد. بعد شوهرم پرسيد كجا بمونيم و گفت هتل. ميدوني چقدر بايد هزينه ميكردم ؟ اگر معرفت داشت با بچه نميگفت بريد هتل. عاطفه ندارن. ادم براي ١٠٠ تا غريبه اين كار رو ميكنه

خوشبحالت کاش جای تو بودم من با مادر شوهرم زندگی میکنم هر پنج شنبه جمعه خواهر شوهرم با4بچش و جاریم با ...

اين هم سخته ولي بي محلي هم خيلي سخت هست. اينكه تو رو بعنوان يك عضو خانواده نپذيرن

من خيلي اوائل اين كار رو ميكردم. من خارج هستم ولي كادو ميگرفتم و ميفرستادم. ولي مثلا اونها زنگ ميزدن ...

یه چیزی بگم 

داداش منم جنوبه خونه اش راهش از ما دوره ،هشت سال ازدواج کرده هنوز خونه اش نرفتم چون‌شرایط راه دور ندارم 

ولی وقتی میاد خونه پدرم کلی احترامشونو داریم و نمیذاریم زن بردارم یه لیوان جا ب جا کنه 

در کل احترام داریم ولی مزاحم زندگیشون‌نمیشیم و اونا با خانواده زن داداشم صمیمیترن و میگم شاید زن بردار منم مثل شما گله داره؟؟ 

خوب اخه اين دعوت هست؟ به شوهرم زنگ زد كه عروسي دخترم هست و بياييد. بعد شوهرم پرسيد كجا بمونيم و گفت ...

خب همه هتلها که گرون نیستن. می تونستید اتاق معمولی هتل معمولی. در کل عروسی و جشن رفتن هزینه داره. 

خدا ازشون نگذره. انشالله سر بچه هاشون بياد

بابا این ادما انگار به جا اب و غذا ، سنگپا قزوین میخورن ، اینقدم روشون زیاده ، هیچیشونم نمیشه، ولی همیشه میگم امضام سر همه بیاد 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خب همه هتلها که گرون نیستن. می تونستید اتاق معمولی هتل معمولی. در کل عروسی و جشن رفتن هزینه داره.&nb ...

ما بايد يك كشور ديگه ميرفتيم. چرا من بايد با بچه كوچك انقدر هزينه كنم براي ادمي كه خونش جا هم داشته ولي معرفت نداشته. هتل گروه ميشد با يليطحهواپيما. بعلاوه اينكه غذا هم اينجوري با خودمون بود 

بابا این ادما انگار به جا اب و غذا ، سنگپا قزوین میخورن ، اینقدم روشون زیاده ، هیچیشونم نمیشه، ولی ه ...

اخه هميشه ادم خوب گيرشون مئوفته. خواهر شوهرهاي من عفريته هستند و كينه اي بيا ببين چه شوهر و خانواده شوهر خوبي دارند

ما بايد يك كشور ديگه ميرفتيم. چرا من بايد با بچه كوچك انقدر هزينه كنم براي ادمي كه خونش جا هم داشته ...

خب عزیزم. وقتی طرف یه کشور دیگه است. گیرم می گفت بیا خونه و هتل نرو. دیگه بلیط رفت و برگشت و عوارض خروج کشور و هزینه پاسپورت و ... پای خودتون بود.

اگه توان مالی باشه که عالیه آدم هم عروسی میره هم یه گشتی میزنه. 

اگر هم تون مالی نباشه که طرف حتی بگه بیا یه ماه توی خونه ام بمون دیگه وقتی هزینه بلیط نیست. نمیشه رفت. خیلی وقتها مشکل اقتصادی سردی میاره و ربطی به طرف نداره

عزیزم خانواده شوهر منم همین هستن خیلی سرد هستن انگار خواهر برادر نیستن مادرشوهرم از همه بدتر هست کلا خانواده عجیب غریبی هستن اصلا رفت و آمد نداریم یعنی خود اونا شروع کردن به این رفتارها...مجرد که بودم دوست داشتم میگفتم خونه پدرشوهر جمع میشیم هرهفته ولی هرچی که فکر میکردم کلا برعکس شد منو همسرم کلا تنها هستیم.. 

از یه بابت که فکر میکنم خداروشکر میکنم که رفت و آمد نداریم والا وگرنه دردسراشون با من بود خداروهزار مرتبه شکر میکنم الان دیگه هم ناراحت نیستم 

شما هم بی خیال باش بهتر که نمیان حتما حکمتی داشته کار خداست