2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به تک فرزندی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 162 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیه  به نظرم دنیا وضعش خوب نیس که باز بچه دیگه ایی به دنیا بیاریم

تا بوده همین بوده هیچوقت هیچکس از شرایطش راضی نبوده 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

اصلا خوب نیست. الان تو دوره زمونه ای هستیم که فامیلای نزدیکم احوال آدمو نمیپرسن، پدر و مادرم تا ابد زنده نیستن. بچه اگر خواهر و برادری داشته باشه تو این دنیای گرگ تنها نمیمونه، کسی سرش کلاه نمیذاره، بیکس و کار نیست و ....

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

منکه یه پسر دارم فکرنکنم دیگه بتونم .باشرایط اقتصادی همین یه دونه رو به زور تامین میکنم البته تامین ...

چندسالشه پسرت ؟ 

یعنی اقدام نکردی دیگه ....

من دیر به فکر افتادم الان مشکل دار شدیم نمیشه

تو این دنیا چی خوب نطلق یا بد مطلقه عزیزم؟همه چیز هم‌مزایا داره هم‌معایب.تک فرزندی هم همینطور.تصمیمیه که با توجه به شرایط خودتون باید بگیرین و هیچ تضمینی هم نداره در اینده از تصمیمتون راضی باشین یا نه.تا دلت بخواد تک فرزند راضی و ناراضی هست تا دلت بخواد چند فرزندهایی که راضین از خواهر برادر داشتن یا متنفرن از خواهر برادراشون

ما تک فرزندی رو انتخاب کردیم.فعلا که هر ۳تامون راضیم

۷ سالشه .... اخه نمیشه چیکار کنم  چند سال جلوگیری کردم به خاطر شرایط سخت و الان نمیشه  ه ...

اره فاصله سنی اتفاقا هرچی کمترباشه خیلی بهتره 

من اصلا فاصله سنی زیادو دوست ندارم یه پسر دوساله دارم .دارم وسوسه میشم که اقدام کنم 

ولی برو دکتر وقتی یه بچه داری بازم باردار میشی 

خیلی سخته یدونه بودن من خودم تک فرزندم میدونم فردا چقدر اذیت میشه

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
تا بوده همین بوده هیچوقت هیچکس از شرایطش راضی نبوده 

به قول شوهرم 

یه بچه یه دردسر 

دو بچه دو دردسر 

ترجیح میدم فکر و خیالم فقط برا یکی باشه 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  

خوب نیس عزیزم من بنا به دلایلی چند سال از خواهرم دور بودم و چقدر بد بود همه اش احساس تنهایی داشتم و از تنهایی با بچه های مدرسه که بعضیا خوبم نبودن دوست میشدم و خیلی بد بود 

ولی الان که خواهرم هست میبینم واقعا چقدددررر فرق داره چقد خوبه که هست 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

به قول شوهرم  یه بچه یه دردسر  دو بچه دو دردسر  ترجیح میدم فکر و خیالم فقط برا یکی ...

خدا حفظش کنه من ب دومی هم فکر میکنم با همه عذاب و دردسرایی ک کشیدم

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
خدا حفظش کنه من ب دومی هم فکر میکنم با همه عذاب و دردسرایی ک کشیدم

من بچه خیلی دوست دارم ‌ولی از آینده هم میترسم 

برا همون میگم

همه انرژیم رو بزارم برا یکی 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
من بچه خیلی دوست دارم ‌ولی از آینده هم میترسم  برا همون میگم همه انرژیم رو بزارم برا یکی  ...

من دوس دارم بچه ام همبازی داشته باشه و بزرگ ک شد همدم