2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به تک فرزندی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 162 پست
خدا حفظش کنه من ب دومی هم فکر میکنم با همه عذاب و دردسرایی ک کشیدم

کار خوبی میکنی کاش منم عذابو به جون میخریدم و زودتر اقدام میکردم الان شوهرم مشکل پیدا کرده‌۲ ساله اقدامیم اما نمیشه

ترجیحم تک فرزندیه تو این مملکت متاسفانه. نمی خوام از رفاهش کم بشه بخاطر فقط دوتا شدن.همینو از پس خواسته هاش و حقوقش و اینده ش بربیایم هنر کردیم.

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی میکنی کاش منم عذابو به جون میخریدم و زودتر اقدام میکردم الان شوهرم مشکل پیدا کرده‌۲ ساله اق ...

دلارای من هدیه خداست ناامید نباش وقتی خدا بهمون دادش ک من فولیکول رشد کرده نداشتم و همسرم واریکوسل و تعداد اسپرم خیبی کم داشت

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
من دوس دارم بچه ام همبازی داشته باشه و بزرگ ک شد همدم

روشنک من هم دلیلم بچمه هم به خاطر دل خودم 

میخوام ی بار دیگه نوزادی و کودکی دندون دراوردن راه رفتن و همه اون لحظه های نابو تجربه کنم 

ترجیحم تک فرزندیه تو این مملکت متاسفانه. نمی خوام از رفاهش کم بشه بخاطر فقط دوتا شدن.همینو از پس خوا ...

حق داری ... واقعا شرایط سخت شده اما مخارج یکی و دوتا خیلی فرق نمیکنه ... وقتی یکی داری واسه همون بیشتر هزینه میکنی ولی دو تا باشه تقسیم میشه

شیوا جون شما هم یکی داری؟  تنهایی بچتو چیکار میکنی ...

بله یه دختر ۱۲ساله دارم‌من.تنها نیست عزیزم صبح تا ظهر مدرست بعدش درس میخونه آهنگ گوش میده .با گوشیش وقت میگذرونه.با من حرف میزنه میریم بیرون...یه دختر عمو هم دارم هم سنن.جمعه ها گاهی اون‌میاد خونه ما گاهی من‌میفرستم خونه عموم...به شدت هم راضیه از تک بودنش.کمتر روزی هست تاکید نکنه مامان به حرف بقیه گوش نده من ابجی داداش نمیخواما

روشنک من هم دلیلم بچمه هم به خاطر دل خودم  میخوام ی بار دیگه نوزادی و کودکی دندون دراوردن راه ...

ان شالله میکنی ان شالله 

دختر من انگار داره دندون درمیاره اذیته بدنش اینو از شیر بگیرم اگه خدا مصلحت دونست حتما اقدام میکنم منم

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
۷ سالشه .... اخه نمیشه چیکار کنم  چند سال جلوگیری کردم به خاطر شرایط سخت و الان نمیشه  ه ...

منم دو سال اول که دخترم به دنیا اومد جلوگیری میکردم بعدش که خواستم باردار بشم ،نمیشد 

خیلی دکتر رفتم کای دارو و آمپول و هزار و یک کوفت چیزی جز اضافه وزن برام نداشت تا امسال عید دیدم دخترم ۹ سالش تموم شده منم که نمیتونم باردار بشم 

اینو پذیرفتم که تک فرزند باشه خودم فقط رفتم یک عکس رنگی گرفتم و تمام

رفتم استخر آموزش شنا و کلا بیخیال بچه شدم که تازه فهمیدم منم باردارم بدون حتی یک بسته قرص 

منی که با قرص و آمپول فولیکول هام به حد کافی نمی رسید 

به این نتیجه رسیدم هر وقت وقتش باشه خدا خودش میده 

خدا از آینده بهتر با خبره تا ما 

من اگر ۲ سالگی دخترم باردار میشدم مطمئنم نمیتونستم از پس خرج و مخارجشون بر بیام 

منم دو سال اول که دخترم به دنیا اومد جلوگیری میکردم بعدش که خواستم باردار بشم ،نمیشد  خیلی دکت ...

بچه اوایل ک خرج انچنانی نداره بعد بزرگ شدن رو نمیدونم

دلارای من هدیه خداست ناامید نباش وقتی خدا بهمون دادش ک من فولیکول رشد کرده نداشتم و همسرم واریکوسل و ...

همسر منم واریکوسل داره با اینکه عمل کردیم اما هنوز هم ضعیفه .. کاش خدا برای منم بخواد 

برام دعا کن عزیزم 😭

همسر منم واریکوسل داره با اینکه عمل کردیم اما هنوز هم ضعیفه .. کاش خدا برای منم بخواد  برام دع ...

حتما 

اره فاصله سنی اتفاقا هرچی کمترباشه خیلی بهتره  من اصلا فاصله سنی زیادو دوست ندارم یه پسر دوسال ...

کاش عقل الانمو داشتم و زودتر اقدام میکردم 

بنظرم تو هم به فکر شو تا دیر نشده ...

کاش عقل الانمو داشتم و زودتر اقدام میکردم  بنظرم تو هم به فکر شو تا دیر نشده ...

بنظرت زودنیس؟ ۲سالشه 

نمیدونم اقدام کنم یا یه سال صبرکنم بشه ۳سال 

خیلی درگیرم ازصبح تاشب توفکرشم که چکارکنم

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
به قول شوهرم  یه بچه یه دردسر  دو بچه دو دردسر  ترجیح میدم فکر و خیالم فقط برا یکی ...

دردسر و شیرینی باهمه

الان که به گذشته فکر میکنم کنار همه سختی ها ی شیرینی هایی هم بود و هست 

دو برابر شیرینی هم هست عزیزم.... کاش ی بار دیگه خدا بهم نظر کنه