2777
2789
عنوان

چیکارکنم چاق بشم؟؟؟

5298 بازدید | 24 پست

کلا طایفه شوهرم و حتی خوده شوهرم از دخترای تپل و سفید خوششون میاد منم که متاسفانه تپل نیستم تاحالا خیلی پودر و قرص های چاقی استفاده کردم چاقم کردن ولی بازگشت داشت چیکارکنم یه راهی رو برم ک بدون بازگشت باشه

الان دارم قرص گین اپ و معجون و شیرخشک استفاده میکنم خوبه بنظرتون؟؟

احتمالا ۵۰ کیلو هستم وزن مورد علاقم ۶۵ الی ۶۸🥺

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

فق باشگاه 

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۵۰ کیلو بودم با قرص فت فست شدم ۷۲ بعد شدم ۶۸ الان چند ساله تکون نخوردم دیگه

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
هیچ وقت اندام خوبتو به خاطر یکی دیگه داغون نکن

عزیز بخاطر دیگران نیست خودمم خیلی دوس دارم چاق بشم چاقی خیلی بهم میاد ک متاسفانه راهی ندارم کل طایفمون کل فامیلامون چاقنا نمیدونم من چرا از بینشون لاغر دراومدم

منم ۵۰ کیلو بودم با قرص فت فست شدم ۷۲ بعد شدم ۶۸ الان چند ساله تکون نخوردم دیگه

چند دوره استفاده کردی؟؟؟چقدر طول کشید تا شدی ۷۲؟

جنسنیگ بخور

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
چند دوره استفاده کردی؟؟؟چقدر طول کشید تا شدی ۷۲؟

من دو بسته خوردم یعنی دوماه.بعد دیگه بدن عادت میکنه به وزن گیری.اشتهات خیلی زیاد میشه خیلیییی

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
عزیز بخاطر دیگران نیست خودمم خیلی دوس دارم چاق بشم چاقی خیلی بهم میاد ک متاسفانه راهی ندارم کل طایفم ...

یا خدا مگه زمانه قاجاره خب چاق باشن شما لاغر باش خیلیم خوبه اگه میخوای یه مقدار وزنتو ببر بالا اما چاقی زیاد خوب نیست از لحاظ سلامتی

خدایا شکرت 💚. من خوش شانس ترین دختر دنیام 🥰

پودر جنسینگ دوبار...قرص کینگ فت ...پودر معجون چاقی...جوانه گندم...پودر گین اپ...قرص مکس ۱۲۰۰...عرق یونجه...روغن خراطین...شیرخشک...پودر انرژی...قرص دگزا...قرص سیپروهپتادین..‌.شربت سیپرو...عرق اشتهااور...پودر سویق...و یه مکمل چاقی دیگه

همه اینارو خوردم ولی کوچاقی؟؟؟🥺🥺الانم ک قرص گین اپ استفاده میکنم هیچ تغییری ایجادنکرده روم

یا خدا مگه زمانه قاجاره خب چاق باشن شما لاغر باش خیلیم خوبه اگه میخوای یه مقدار وزنتو ببر بالا اما چ ...

بله دیگ درسته منم همون میخوام که یه خورده وزنمو ببرم نه که دیگه خیلی چاق بشم که بشم ۸۰.۹۰ کیلو🥺😁

خوردم گلم بازگشت داشت

هنشون دارن برو باشگاه یه دور وردار تنها راش همینه منم لاغرم دیگ هرچی میخورم چاق نمیشم

پودر جنسینگ دوبار...قرص کینگ فت ...پودر معجون چاقی...جوانه گندم...پودر گین اپ...قرص مکس ۱۲۰۰...عرق ی ...

شما مثل اینکه خیر کبدتو نمیخوای 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓