تا حالا انقدر تو این نی نی سایت دلم نشکسته بود دلم خونه این پر بازدیدارو خوندم اون بچه کوچیک که پدر مادرش فوت شدن و خوندم اشکم خشک نمیشه خدایا به بزرگیت قسمت میدم درد قلب و زندگی مردم دنیا رو کم کن تو گوشه کنار این دنیا چقدر ادم مظلوم و ستم دیده هست که یکیشو میبینم میشنوم به این حال میدفتم خدایا خودت پناه همه بی پناه ها باش خودت بچه های مظلوم و بی دفاعو عاقبت بخیر کن اخ خدا قربون صبرت بشم غصه زندگی خودم به کنار غصه دیگران جیگرمو اتیش زد😭😭😭
🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
منم زمان تولدم مادرموسرزایمان ازدست دادم ۲سالگیم پدرموتوتصادف ازدست دادم برادروخواهرهم ندارم وپیش ما ...
الهی خدا دستت و یه جایی که فکرشم نمیکردی بگیره و بکشه بالا همه دورو بریات انگشت به دهن بمونن خدارو به قدرتش قسم بده خودش همه جا کنارت باشه 😔😔
🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۳۵سالمه تاحالاکه همه ی زندگیم غصه وگریه وفقربوداما۲تاپسردارم تنهادلخوشیمن
ایشالا همین دوتا دسته گلات یه روزی قد میکشن و بهشون نگاه میکنی و افتخار میکنی در همیشه رو یه پاشننه نمیچرخه خدای توهم بزرگه عزیزم
یه زمان اون نوزادی که انداختن سطل زباله روان منو بهم ریخت حالا تا چند وقت فکر این بچه عذابم میده این جونای دست گل که پر پر میشن اخه درد کدومو بکشم اینا هم وطنای منن بخدا نمیتونم بی تفاوت باشم کاش میتونستم ولی نمیشه خدایا به بچه ها رحم کن قلب کوچیکشون و همیشه شاد و بدون ترس نگه دار 😭😭😭
ممنونم عزیزم مادرم فقط ۲۰سالش بودوپدرم زمان فوت ۲۹سالش بود
اخ اخ قربون قلب شکستت بشم خدا بچه هاتو حوشبخت و عاقبت بخیر کنه عزیزم
همچنین برای شماعزیزم دعامیکنم همیشه سایتون بالای سربچه هاتون باشه وبچه هاتونم عمری بسیارطولانی همراه ...
ممنون از دعای خوبت الهی امین
انشالله برای تو هم صد برابر همینطور باشه