2777
2789
عنوان

خدایا امشب با کولباری از غم میخوابم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 28 پست
منم زمان تولدم مادرموسرزایمان ازدست دادم ۲سالگیم پدرموتوتصادف ازدست دادم برادروخواهرهم ندارم وپیش ما ...

الهی خدا دستت و یه جایی که فکرشم نمیکردی بگیره و بکشه بالا همه دورو بریات انگشت به دهن بمونن خدارو به قدرتش قسم بده خودش همه جا کنارت باشه 😔😔

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخخخخ گفتی

انقدر گریه کردم ک کلا پاشدم برق اتاقو روشن کردم رفتم صورتمو شستم ولی هنوزم اشکام جاریه،،،

نمیدونم حکمت بی پدر مادر شدن یه بچه طفلی چیه اخه،،،اونم یکساله😭😭😭 استاتر هم با این توصیفاتش جیگر خونمونو کباب تر کرد 

حال دلمون خوب نیست اصلا،،،خدایا ما ها ب درک حواست ب بچه کوچولو ها باشه اونا خیییلی بی گناهن😭

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
خدانکنه ان شاءالله همیشه درکنارخانواده وبچه هات سالم وزنده باشین

ممنونم عزیزم🥺

آخه میدونی مادر وقتی درد زایمان رو میکشه 

بعدش با دیدن بچش همه چیز یادش میره

اینکه مادرتون فرصت دیدنتون رو هم بعد اونهمه درد نداشت قلبمو مچاله کرد😭😭

الهی ک بهترین ها براتوت رقم بخوره😣

۳۵سالمه تاحالاکه همه ی زندگیم غصه وگریه وفقربوداما۲تاپسردارم تنهادلخوشیمن

ایشالا همین دوتا دسته گلات یه روزی قد میکشن و بهشون نگاه میکنی و افتخار میکنی در همیشه رو یه پاشننه نمیچرخه خدای توهم بزرگه عزیزم 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
اخخخخ گفتی انقدر گریه کردم ک کلا پاشدم برق اتاقو روشن کردم رفتم صورتمو شستم ولی هنوزم اشکام جاریه،، ...

یه زمان اون نوزادی که انداختن سطل زباله روان منو بهم ریخت حالا تا چند وقت فکر این بچه عذابم میده این جونای دست گل که پر پر میشن اخه درد کدومو بکشم اینا هم وطنای منن بخدا نمیتونم بی تفاوت باشم کاش میتونستم ولی نمیشه خدایا به بچه ها رحم کن قلب کوچیکشون و همیشه شاد و بدون ترس نگه دار 😭😭😭

ممنونم عزیزم مادرم فقط ۲۰سالش بودوپدرم زمان فوت ۲۹سالش بود

اخ اخ قربون قلب شکستت بشم خدا بچه هاتو حوشبخت و عاقبت بخیر کنه عزیزم 

اخ اخ قربون قلب شکستت بشم خدا بچه هاتو حوشبخت و عاقبت بخیر کنه عزیزم 

همچنین برای شماعزیزم دعامیکنم همیشه سایتون بالای سربچه هاتون باشه وبچه هاتونم عمری بسیارطولانی همراه سلامتی وشادی داشته باشن

همچنین برای شماعزیزم دعامیکنم همیشه سایتون بالای سربچه هاتون باشه وبچه هاتونم عمری بسیارطولانی همراه ...

ممنون از دعای خوبت الهی امین 

انشالله برای تو هم صد برابر همینطور باشه