2777
2789
عنوان

توهمی شدم

132 بازدید | 18 پست

همش تو زندگیم دارم چیزایی رو میبینم که دیشبش تو خواب دیدم 

جدی میگم، یعنی مثلا یک شب یک خوابی میبینم ،فردا صبحشم حتی بهش فکر میکنم بعد همون روز در زمانی که حواسم نیست با تک تک جزئیاتش برام اتفاق میوفته و یادم میاد که عه من اینو دیشب خواب دیدم

تو بعضی لحظات داره برام اتفاق میوفته 

امروز صبح ساعت 5:40 دقیقه بود یادمه 

تو خواب و بیداری بودم و داشتم برای یک کسی راجب به زمان حرف میزدم 

نمیدونم کی بود چی بود فقط میدونم ازم سوال میپرسید راجب به زمان منم جوابشو میدادم و توضیح میدادم

یک شب خیلی رندوم ساعت 1:58 دقیقه شب بود بدون اینکه هیچ خوابی ببینم بیدار شدم وسط شکمم به اندازه یک دایره کوچیک انقدر میسوخت انگار یک میله داغ کردن تو شکمم و جالب ترش اینه یهو (خیلیییی یهویی) از خواب بیدار شدم و از یک چیزی میترسیدم خیلی می‌ترسیدم ولی یادم نیست چی بود

یک روزم خواب بودم هی منو میکشیدن تو خواب منم میدونستم دارم خواب میبینم سعی میکردم بیدار شم دنبال راه بودم هی بیدار میشدم و یکبار که بیدار شدم یک موجود تقریبا مشکی بزرگ کنارم جای تخت دیدم که بالاسرم وایستاده باز منو کشید تو خواب که بعد تلاش کردم به سختی یهو خودمو انداختم تو دنیای خودمون و بیدار شدم و وقتی هم که بیدار شدم سرپا وایستادم تا دوباره منو نکشونن اونجا و.... کلی اتفاق عجیب همش داره برام پیش میاد

اینا چین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی که امروز داشتم برای اون موجود راجب به زمان حرف میزدم متوجه چیزی نبودم بعد، بعد یک پنج دقیقه به خودم اومدم گفتم داری چیکار میکنی؟ چی میگی‌؟ که یادم اومد اوه. 

اون شبم که شکمم میسوخت هیچ حواسم نبود بعد 10 ثانیه به خودم اومدم گفتم داری از چی میترسی‌؟چته؟ روانی شدی؟ 

به این میگن دژاوو

دژاوو رو شنیدم ولی من اسم اینو نمیزارم دژاوو چون خیلی برام واضحه ،میگم تو خواب میبینم بعد فرداش واقعی میشه!!!! آینده رو جلو جلو میبینم 

سر همین موضوع آینده امو بر اساس اطلاعاتم میام پیش بینی میکنم و همشممممم درست در میاد

اصلا نمیکنم، برام پیش میاد، واقعا جدی میگم پیش میاد

منم یه مدت بختک میوفتاد روم اینطوری حس میکردم اما بیشتر تلقینی بود هرموقع یادم میوفتاد شبش اینطوری میشد

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
دژاوو رو شنیدم ولی من اسم اینو نمیزارم دژاوو چون خیلی برام واضحه ،میگم تو خواب میبینم بعد فرداش واقع ...

مثلا واسه بقیه هم میتونی بگی؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
نگو لطفا راجبش نگو که جدی میبینمت....

فکر نکنم😂😂😂😂

مثلا واسه بقیه هم میتونی بگی؟

اگه با یک شخصی حتی اگر نزدیک نباشیم یک مدت پیش هم باشیم

آینده اشو نمیگم و نمیتونم ولی کلللل شخصیتشو میگم و کامل شناساییش میکنم تمام اخلاق و رفتارشو میشناسم و باطنشو پیدا میکنم 

حتی رو خیلیا امتحان کردم و درست در اومده 

ازشون پرسیدم و اون ذات واقعی شونو گفتم 

بعضیا از شنیدنش ناراحت شدن چون انتظار شنیدن چیزای منفی از خودشون ندارن 

اگه با یک شخصی حتی اگر نزدیک نباشیم یک مدت پیش هم باشیمآینده اشو نمیگم و نمیتونم ولی کلللل شخصیتشو م ...

خب اینکه خوبه باید خوشحال باشی

الان منو بگو مثلا😂