2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب بده و بگو که تا وقتی رفتار مامانش درست نشده و مشکل حل نشده برنمیگردی

و هروقت مامانش خوب رفتار و کرد و این بهت ثابت شد برگرد

ولی منتظر اون روز بمون چون معلومه خیلی دوستت داره

عزیزم تا اینجارو خوندم و فهمیدم شخصیتش فقط برات مهمه و خودشو دوست نداری کلا کلا کلا کلاااااا بزارش کنار و خودت دخالت نکن به مادرت بگو زنگش بزنه و جریانو بهش بگه و خواهش کنه باهات در ارتباط نباشه حودت اصلا جوابشو نده که دوباره راضی بشه به عنوان کسی که این رو رفته و به بن بست رسیده بهت میگم خانواده حتی از خودِ شخص مهمتره کلا فراموشش کن چون بعدها با بچتم بد رفتار میشه و اخرشم زندگیتو زهر میکنن و از همسرتم دلچرکین میشی و اخرم آقا میگه مادرم درست گفت باید فاطمه رو میگرفتم تا زندگیم اروم باشه پس کارو بسپار به مادرت و بکش کنارانشالله پسری مثل خودت و در شان خودت پیدا میشه که برای خانوادشم عزیز باشی و خوشبختت کنه

مثل یک 🌱جوانه به نور سلام کن، تو باید تا خدا قَد بِکِشی..🌹🌹
جدی میگی؟؟ یعنی هنوزم کش میده مادرشوهرت ؟ وای خداااا

ببین عزیزم شما نباید جا بزنی این اختلاف عروس و مادر شوهر همیشه هست من خودم مادر شوهرم و دختراش زمان نامزدی و عقد اینقد بهم احترام میزاشتن که نگو همیشه مامانم میگفت اینا فرشته هستن ولی بعد چهار پنج ماه بعد عروسی اون روی واقعی‌شون رو دیدم ولی خدا کرد و مادر شوهرم فوت کرد چون واقعا اگ فوت نمیکردن من زندگیم ازهم میپاشید الانم بعد شش سال هنوزم یاد حرفاش و کاراش که میوفتم بغضم میگره الانم دختراش ب کنار پس شاید مادر این نامزدتون الان بد باشه باهات ولی بعدا ک رفتی زیر یک سقف با پسرش باهات خوب باشه وگرنه خانواده خیلی خیلی مهمه فقط اخلاق پسره رو از هر نظر بسنج بعد عقد کن 

عزیزم تا اینجارو خوندم و فهمیدم شخصیتش فقط برات مهمه و خودشو دوست نداری کلا کلا کلا کلاااااا بزارش ک ...

درست میگی من خیلی دوسش ندارم فقط اخلاقش و مودب بودنش رو دوست دارم 

از ی لحاظی ام میگفتم با این شرایط بد اقتصادی ی جوون ۲۷ ساله شرایطش خوبه نسبت ب همسن و سالاش

فقط اینا دلایل من بود 💔

ببین عزیزم شما نباید جا بزنی این اختلاف عروس و مادر شوهر همیشه هست من خودم مادر شوهرم و دختراش زمان ...

من همیشه تو ذهنم این بود با ی پسری ک مامان و باباش فوت کردن ازدواج میکنم خیلی آسوده😂💔

ولی مامان این منو کلا نا امیدم کرد بخدا 

حوصله ندارم ادامه بدم 

مامانم گف چند روز صبر میکنم اگه مامانش زنگ زد ک هیچی 

زنگ نزد خودم زنگ میزنم میگم اینا ب درد هم نمیخورن

من حرفتون رو قبول دارم  تا اینجایی ک من متوجه شدم این خیلی مامانی نیس ؛ یعنی مستقل هست  ا ...

این مادر داره خودنمایی میکنه و میخواد شما رو بترسونه که بله پسرم گوش ب فرمان منه و تورو هم تو دستم میگرم ولی در واقعیت اینطور نیست صددرصد فقط وقتایی که میدونه پیش شماست اینهمه زنگ میزنه و حرف میزنه چون میدونه پسرش بخاطر شما چیزی نمیتونه بهش بگه 

همین که الان میبینی دو روز دیگه که خ ر ش از پل گذشت با همین دخترخالش میزنه تو سرت

اخه دختر خالش مالی نیس ک 

ن قیافه داره ن اندام 

چیشو میخا بزنه تو سر من 

از لحاظ خانواده ام  ؛ خانواده من خیلی بهترن 

ولی ب هر حال پیام دادم تموم کنیم ؛ هنو از دیشب سین نکرده 

مطمئنم پیامم رو خونده 

عزیزم تا اینجارو خوندم و فهمیدم شخصیتش فقط برات مهمه و خودشو دوست نداری کلا کلا کلا کلاااااا بزارش ک ...

آفرییین گل گفتی خانواده خییییلی مهمه شوهرت که آتیشش بخوابه همچین مامان دوست و دخترخاله دوست میشه تو دعوا هم میگه کاش همون دختر خالم گرفته بودم اونوقت تا عمق وجودت میسوزه و راه برگشتی نداره، فقط بسپر به خانوادت دیگه جوابش نده

ما که مادرشوهرمون😈👿هی اولش نازمون داد اخر عاقبتمون اینطوری شد من جات بودم میگفتم اول مشکل مامانتو ...

مامانش با زن برادرش هم دشمنی داره 

کلا با عروس جماعت مشکل داره 

اونوقت میخا برا خواهر زاده هاش جونشو فدا کنه 

مشکلش حل شدنی نیس