2777
2789
عزیزم شما چکار کردید؟؟ 

منم مثل شما مادرهمسرم میخواست دختر یکی از فامیلاشون رو واسه پسرش بگیره و راضی نبود ولی ما همدیگرو دوست داشتیم عاشق شدیم نمیتونستم چون مادرش راضی نیست از دوست داشتنم دست بکشم و ازدواج کردیم از اول یه طوری با همسرم رفتار کردم که الان بعدازچند سال مادرهمسرم میگه هیچکس بهتر از تو نمیتونست زن خوبی واسه پسرم باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما مادرهمسرم میخواست دختر یکی از فامیلاشون رو واسه پسرش بگیره و راضی نبود ولی ما همدیگرو دو ...

ای جونم عشقتون مانااا🥰😍 

شما با سیاست بودی و بلد بودی از پسش بر بیای 

ولی من خیلی ساده ام خیلی😐😐💔💔 

آخرش گند میزنم ب همه چی😂🤦‍♀️

ای جونم عشقتون مانااا🥰😍  شما با سیاست بودی و بلد بودی از پسش بر بیای  ولی من خیلی ساده ...

فدااااتشم عزیزم ممنون

من میگم کسی که دوسش داری مهمه ،،اگه دوسش داری بیشتر فکر کن

پسره عالیه یعنی همه جا حرفش میشه همه میگن خیلی پسر خوبیه  ولی مامانش از اونور بوم افتاده  ...

دوست عزیزم خانواده خیلی خیلی خیلی مهمه مخصوصا مادر من خودم مادر همسرم قبل از اینکه منو ببینه راضی نبود اما بعداز اینکه منو دید راضی شد ینی مشکلی با ازدواجمون نداشت تازه به گفته خودش خیلیم دوسم داره 

با اینکه همسرم اصلا از مادرش طرفداری نمیکنه و طرف من هست اما بازم مادر شوهرم خیلی خیلی اذیتم میکنه خیلیم باسیاست اذیت میکنه که همسرم متوجه نشه

از من به تو نصیحت اگه مادرش راضی نیس و اینطور ک میگی پسره رو دوس نداری بهتره که نامزدیو بهم بزنی یا اینکه مادرشو راضی کنی چون اگ مادرش راضی نباشه زندیگیتو به کامت تلخ میکنه

عزیزم  من همه این حرفا رو زدم بش  نمی‌فهمه اصلا ؛ همش میگه نگران نباش درست میشع  من ...

به شخصه یه خاطره راجب همین درست میشه بهت میگم ما برای شیربها ۵تا کالا نوشتیم مادرشوهرم اینا خودشون دوتایی با پدرشوهرم رفتن وسایلو خریدن بدون اینکه نظرمنو بپرسن

همسر من بعدازاینک من کلی گلایه کردمو ناراحتی کردم گفت اشکال نداره درست میشه من خودم بعدن برات عوضش میکنم و از این حرفا حالا تازه مثلا منو دوس دارن خانوادش 

مسائلی ک مربوط به خانواده همسر هست درست نمیشه 

منم میگفتم هر کی اومد شرایطش عالی بود ؛ باهاش ازدواج میکنم  ولی فهمیدم مادرشوهر مهم تر از شرای ...

نه عزیزم چرا بد بشه اگه دوباره اصرار کرد بگو نیاز دارم یه نفر سوم بیطرف راهنماییم کنه

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

بستگی داره به طرفت،منم شوهرم فقط بخاطر احترام اوایل ازدواج خیلی به حرف خانوادش بود ،یکسال با هم بودیم تا مراسم عروسی،برای مراسم عروسی دیگه نزاشت کسی دخالت کنه ،گفت هر چی و هر جا که تو دوست داشتی ،در عین حال احترام اونا رو هم داشت،یکی دو سال اولم چون تو ساختمون اونا بودیم بهر حال زندگیمون تحت کنترل بود بعد دوسال من اعتراض کردم که می‌خوام مستقل بشم از اونجا بلند شدیم و الآنم فقط و فقط خودمون مهم هستیم،منم شوهرم ساعت ۱۱،۱۲شب که میشد تو نامزدی مادرش زنگ میزد،البته اینم بگم مادرش واقعا آدم بدی نیست بیشتر واسه دلشوره زنگ میزد