2777
2789
پسره جوابشو داده چرا دوباره به شما انتقال داده حرف های مادرشو ؟ حتما موضوع ذهنی خودش هم بوده حرف ما ...

چون یبار من ازش پرسیدم نظر مامانت در مورد من چیه ؟ 

گف هیچی

گفتم یعنی تا ب حال در مورد من چیزی نگفته بهت ؟ گف چرا ولی خب مهم نیس 

منم وقتی گیرر بدم ب ی چیزی مگه دیگ ول میکنم 😐 بلاخره نم پس داد گف 

مامانش قشنگ معلومه راضی نیس 

دیدی ی نفر با حس بد ب ی چیزی نگاه میکنه طرف مقابل سریع متوجه میشع ؟ منم دقیقا همونم 

به نظرم نادیده بگیرش جواب‌هم نده 

مادرش زندگیتو زهر می‌کنه همش تیکه میندازه توام خوشت نمیاد بری خونشون بعد مادره ب پسره میگه چرا نمیاد چرا فلان نمیکنه کلا دردسره 

برای خودت ارزش قایل باش جایی برو که هم پسره هم خانوادش تورو بخوان اینجوری دعوا و قهر هم باشه خانواده پسره رو سرزنش میکنن و دعوت ب سازش میکنن . خانواده راضی نباشه با کوچکترین دعوا آتیش بیار معرکه میشن و کار ب طلاق می‌کشه البته استثنا هم وجود داره مثل زندگی خودم 😂 که داریم اذیت میشیم ولی همو ول نکردیم شوهرم دوستم داره ، سخته من برگردم عقب وارد این رابطه نمیشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نادیده بگیرش جواب‌هم نده  مادرش زندگیتو زهر می‌کنه همش تیکه میندازه توام خوشت نمیاد بر ...

ن منم هر جور فک میکنم میبینم این یارو خودش عالیع اگه اینجور بمونه 

ولی مامانش ب قول مامانم منو پیر میکنه 

همین الانش انقدر از دستش خسته و کلافه هم حالم ازش بهم میخوره 

دوست داشتن و ... زود فراموش میشه همین آقا فردا ازدواج کنه من عمرا اگه یادش بیام 😂

[QUOTE=259911697]جوابشو دادم حرفاش رو بخون ببین بازم نیاز ب مشاوره رفتن هست؟ یا کلا تموم کنم؟[/QUOTE

حتما نیاز به مشاوره هست برای اینکه مطمئن و اصولی تصمیم بگیری و خدای نکرده بعدا پشیمون نشی

منم همه اینا میاد تو سرم ک شاید دیگ هیچ کس انداره این منو دوست نداشته باشه😔 ولی خب میگم حالا اگه پی ...

شرایطش که خوبه ‌‌..می تونی بری مشاوره 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
اینطوری میگی عذاب وجدان میگیرم 💔😊

عزیزم عذاب وجدان نگیر،چقدر خوبه احساسی تصمیم نگرفتی،باور خانواده خیلی مهم هست همین سایت روزانه چندتا تاپیک درمورد مادرشوهر و خانواده شوهر هست،هنوز سنی نداری کیس بهتر هم میاد روز اول تو باید ناز کنی اولش تو ک نباید ناز مادرشوهر و بکشی،اینم در نظر بگیر همه گروه سنی توی سایت هست حتی ۱۲ و ۱۳سال ک نظر میدن،پس خودتو درگیر نکن،موفق باشی

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

ببین

مامانش یک زن کامل و بالغه و رفتارایی که داره خیلی نامعقوله. خب غلط میکنه اینجوری برخورد میکنه :| بعدشم یعنی چی که درست میشه؟ مثلا کلی استرس بکشی و هی ناراحت باشی و اذیت شی و تیکه بشنوی به امید اینکه ایشون یک روزی رفتارش تغیر کنه؟ :| پس قلبت که زخمی میشه چی؟ استرسی که باعث میشه اسیب ببینی چی؟

تجربه ایی که دارمو بذار بهت بگم. 

دوست داشتن ساختنی. ( با صبر و حوصله و درک و ارامش و مهربانی و ... ) ممکنه این ادم خیلی دوست داشته باشه اما دو روز دیگه دوست نداشته باشه :| و هنوز ۲۰ سالته. تا اخر عمرت فرصت داری یکیو پیدا کنی که دوست داشته باشه. و با هم دیگه یک رابطه خیلی قشنگ و شکل بدین. پس به خاطر احساساتی که داری و خب خیلی قشنگن، چشمتو رو به واقعیت نبند. این احساسات دو روز دیگه کمتر میشن و با کلی سختی روبرو میشی.

۲۰ ملیونم خیلی جذابه، اما میتونی رو خودت کار کنی و مهارت هایی که لازم هست و به دست بیاری و خودت به این حقوق برسی : )

بهش بگو حرفای شما درسته. اما متاسفانه رفتار مادرتون بسیار نامعقوله 

خدایی به تو چه که مادر دختر خالشو پسندیده که به خودش اجازه میده انقدر بد رفتار کنه :| 

مادرشوهر عفریته ی منم همینه هنوز بعد دوتا بچه که اوردم دنبال بهم زدن زندگیمه الهی همیشه به در بسته بخوره 

از روز اولم سر ناسازگاری گذاشت ولی من شوهرمو دوست داشتم و بخاطرش موندم پشیمونم نیستم 

ولی در کل شرایط هیچکس مثل اون یکی نیست بازم خودت بسنجی ببینی بهتره 

ببین مامانش یک زن کامل و بالغه و رفتارایی که داره خیلی نامعقوله. خب غلط میکنه اینجوری برخورد میکنه ...

مامانش ی تختش کلا کمه ؛ منم واقعا خیلی ب اون شدت عاشق و معشوقش نیستم 

چرا اتفاقا اولش خیلی ذوق کردم چون موقعیتش خوب بود 

ولی مامانش باعث شد من ب کل نادیده بگیرم هر چیزی ک هست رو 

میخام باهاش حرف بزنم کل استرس وجودم رو میگیره ک مبادا چیزی بگه 

الانم من حسی ندارم بهش ؛ فقط خصوصیات اخلاقیش رو دوست داشتم ... 

حقوقش هم بخوره تو سرش مگه میخا ب من بده 

برا خودشه 

خونه بخره برا خودشه ؛ ماشین بخره برا خودشه ب من چیزی نمیرسه ک 

درسته رفاه ایجاد میشع 

ولی ب چ قیمتی ؛ از الان حرص بخورم ک مادرشوهر با من اوکی نیس ب جهنم آدم قحطی ک نیومده

عزیزم عذاب وجدان نگیر،چقدر خوبه احساسی تصمیم نگرفتی،باور خانواده خیلی مهم هست همین سایت روزانه چندتا ...

مرسی از محبتت عزیزمم🥰 

من ی وقتایی یا خیلی احساساتی میشم ؛ ی وقتایی کاملا منطقی 

اگه حرفا های شما نبود من دوباره باهاش اوکی میشدم 😐😂😂 

اهوم میدونم خیلی تاپیک خیانت و مادرشوهر دیدم💔

مادرشوهر عفریته ی منم همینه هنوز بعد دوتا بچه که اوردم دنبال بهم زدن زندگیمه الهی همیشه به در بسته ب ...

وایییی ی سری مادرشوهرا مثل مار افعی میمونن🐍

من ک دیگ تموم کردم 

مامانش آدم نیس

منم حوصله این زندگی رو ندارم ک دائم جنگ و دعوا باشه 

فک کن چقدر بی‌فرهنگ باشی ک برگردی بگی دختره چ وضع لباس پوشیدنش هست😂💔 آخه ب تو چ  کلاتو بچسب باد نبره 😐😂💔

شرایطش که خوبه ‌‌..می تونی بری مشاوره 

منم میگفتم هر کی اومد شرایطش عالی بود ؛ باهاش ازدواج میکنم 

ولی فهمیدم مادرشوهر مهم تر از شرایط مالی هست🐍💔 

میدونی مشاوره هم نمیشه رف میترسم بگم  بریم مشاوره ؛ اون ک نه نمیگه 

ولی تو ذهنش توهم میزنه ک اره من ۱۰۰ درصد دلم هست 

چون با چند بار بیرون رفتن فک می‌کرد من زنش ام 😐😐

بد نمیشع اینجوری ؟؟