2777
2789
پسره خدایی ادم با شخصیتی هست مهم ترازهمه اینکه دوستم داره  من یکی اگرجات بودم ول کنش نبودم ، ما ...

من دختره رو دیدم ، بنده خدا هم هست ولی اصلا جذابیت نداره 

اصلاااا تو دل برو و خوشگل نیس 

ی ذره نمک هم تو چهرش نیس 

من نمیدونم از چیه اون دختره خوشش میا ؟ صرفا واس چادر؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

پسره خوبه ولی ....

من دختره رو دیدم ، بنده خدا هم هست ولی اصلا جذابیت نداره  اصلاااا تو دل برو و خوشگل نیس  ...

نه گلم بحث چادر نیست این میگه پسرم همه چی تمومه چرا بزارم مال و منالش گیریه غریب بیاد میام دخترخواهرمو میگیرم که هم پسرم و مال ملکش فنا نره هم خواهرزاده امه همه جوره میتونم بکنمش زیرسلطه ام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم بحث چادر نیست این میگه پسرم همه چی تمومه چرا بزارم مال و منالش گیریه غریب بیاد میام دخترخواهر ...

باو مال و منال نداره ک 

مگه چی داری ک بخاد گیر من بیاد 

شایدم بچه خواهرش هست دوست داره چمدونم والا از دست این مادرا😐🤦‍♀️

کاربرا نمی تونن دقیق بهت جواب بدن برو پیش یه آدم عاقل بی طرف که شما دوتا رو از نزدیک دیده بگو را ...

اسی که مشخصه حقوق و شغل و شخصیت اون چشش رو گرفته دلش نمیاد قاطعانه بگه نه.
من موندم چیه اسی نظر پسره رو گرفته که اینقدر اصرار میکنه!؟؟     

اصلا گول نخور و قبول نکن ها بدبخت میشی به این پسرا اعتماد نکن 

حالا مادرشوهر هایی که با میل خودشون میرن خواستگاری پدر آدمو درمیان چه برسه به این

مادرشوهر من خودش منو پسندید و اومد خواستگاری و با اصرار فراوان جواب مثبت گرفت بعد از عقد اخلاقش عوض شد و مشکل پیدا کرد باهام آخرشم باعث شد طلاق بگیرم . پسرا همشون آخرش به حرف مامانشون گوش میدن 

باو مال و منال نداره ک  مگه چی داری ک بخاد گیر من بیاد  شایدم بچه خواهرش هست دوست داره چ ...

اگه دلت میخوادهرروززندگیت  چالش داشته باشی جواب مثبت بده 

وقتی از اول نمیخوادت تا اخر هم هر کاری بکنی عزیز نمیشی 

اصلا گول نخور و قبول نکن ها بدبخت میشی به این پسرا اعتماد نکن  حالا مادرشوهر هایی که با میل خو ...

هوووف

این پسره ی زن با سیاست و زورگو باید داشته باشه ک ب قول معروف پسره رو بگیره تو چنگش؛ متاسفانه من اصلا سیاست ندارم  و میدونم هم آخرش کم میارم

اینجا میام قاطعانه میگم نه 

میرم چت میکنم نرم میشم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

هوووف این پسره ی زن با سیاست و زورگو باید داشته باشه ک ب قول معروف پسره رو بگیره تو چنگش؛ متاسفانه ...

نه نرم نشو من تجربه اشو داشتم میدونم پسرا اول میگن مستقلم نمیذارم کسی دخالت کنه ولی آخرش حرف حرف مامانشونه

اصلا پسرا بعد ازدواج بیشتر مامانی میشن اصلا ریسک نکن گول این حرفا رو نخور قبل ازدواج خیلی قولا میدن بعد به راحتی میزنن زیرش