2777
2789
واضح و محترمانه دلیلت رو بگو اگه این آقا توان متقاعد کردن مادرش برای یه رفتار محترمانه،  نه الز ...

عزیزم گفتم بهش تو تاپیک شات هام هست 

خودت ببین من باید چکار کنم 

تاره میگه مامانم دوباره زنگ میزنه 

من واقعا نمیدونم چکار کنم ذهنم قفل کرددددده😔😔😔

مادر شوهرت زنگ نزد😀😀😀،چی شد؟ اره عزیزم خوب صحبت کردی توپیام حرفات گفتی دیگه ،ولی خدایی پسره گناه ...

نبابا اونا حالا ۳ روز جنگ و دعوا دارن ب خاطر زنگ زدنه 

پسره و باباش ب شدت خوبن منتها مامانششش جیگر خون کنه😑😬😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانش منو میبینه ی جوری رفتار میکنه انگار من مال باباشو خوردم  بخدا هر موقع میخوام ببینمش است ...

اسی ی بار با مادر پسره بشین رو راست حرف بزن وگرنه تو دلش تا اخر ی عقده میمونه، رفعش کن

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

گلم خونواده خییییلی تو زندگی شرطه اگ پیش خودت فک کردی ک بعدا ازدواج کنی دیگ نمیبینیشون اشتباه محضه مادرشوهرت اگ از همین الان بخواد اذیت کنه بعدا تو زندگی هم همه جوره عذابت میده و هی خواهرزادشو میکوبه تو سرت پس تا اول راهی عاقلانه فک کن😘

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
اخلاق بد چی داره اگه خوبه چرا میخوای تموم کنی

عریزم تو تاپیک هام شات هامون هست 

مامانش کلا از من خوشش نمیاد ، میخا دختر خواهرشو بگیره 

ما با هم میریم بیرون میگه کف خیابون میرید واس چی؟ 

میگه دختره پوشش خوب نیس 

بعد وقتی ب من نگا میکنه نفرت از چشاش میزنه بیرون😒😒😒

ما با هم دوست نبودم  خونه داره ، ماشین داره ؛ ۲ جا کار میکنه رنج حقوقش هم بین ۲۰ هست  ۲۷ ...

ببین اگه صلاح میدونی، باهاش یه قرار بزار. رودررو بهش بگو. یا همینارو زنگ بزن بگو. 

دخترجون این مادر شوهر، اذیتت میکنه. شرایط پسر خوبه. 

اگر میتونه مدیریت کنه، قبول کن وگرنه روانی میشی

نبابا اونا حالا ۳ روز جنگ و دعوا دارن ب خاطر زنگ زدنه  پسره و باباش ب شدت خوبن منتها مامانششش ...

بگو بجا که به من زنگ بزنه خودت بشین با مادرت صحبت کن چرا ب من زنگ بزنه ، حالامگه میخادمادره چی بگه نهاااایت بگه دخترم من منطوری نداشتم شمابرداشت بد کردین

بچه ننه نیس  ولی مامانش مث چی پیگیرشع😐😐 ۱۰۰ بار بش زنگ میزنه اه اه

اشتباه نکن،  اگه این آقا خیلی قاطع و مستقل باشه اجازه نمی ده 100بار زنگ بزنن چکش کنند. 

🙏لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 😘

ببین اگه صلاح میدونی، باهاش یه قرار بزار. رودررو بهش بگو. یا همینارو زنگ بزن بگو.  دخترجون این ...

والا همین الان چل شدم 🥲🥲 صفحه ۹ تو تاپیک بهش گفتم ولی نمی‌فهمه ببین من باید چی جوابشو بدم