2777
2789

اگه نظر منو میخوای با همچین آدمی ازدواج نکن / دختر خاله منم مثل شما بود الان که چند سال از ازدواجش گذشته مثل چی پشیمونه میگه شوهرم مثل اوایل دیگه دوستم نداره همشم مقصر مامانشه که از اول منو دوست نداشت میگه مدام ی بهونه جور میکنه و باعث دعوای من و شوهرم میشه شوهرمم که اول میگفت تو عشقمی کاری به مامانم ندارم حالا میگه عشق ی طرف مامانم هزار طرف منو بزرگ کرده و ... / از من به تو نصیحت با مردی ازدواج کن که مامانشم راضی باشه تا از شر ی مادرشوهر عصبی و بهونه گیر راحت باشی

اگه نظر منو میخوای با همچین آدمی ازدواج نکن / دختر خاله منم مثل شما بود الان که چند سال از ازدواجش گ ...

وای خدا چل شدمم😣😣 نمیدونم چکار کنم

خدا عاقبتم رو ب خیر کنه😭 

ولی واقعا من همیشع با مامانش حرف میزنم استرس کل بدنم رو میگیره🥴🥴😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا همین الان چل شدم 🥲🥲 صفحه ۹ تو تاپیک بهش گفتم ولی نمی‌فهمه ببین من باید چی جوابشو بدم 

راستش نظرمو بگم؟ بنظرم کار خوبی کردی. دلیلی نداره بخاطر کسی که اشناییتون سنتیه، خودتو بندازی تو دردسر. ایشون اگه قلق مادرش دستش بود، نمیزاشت باهات اینطوری برخورد کنه. هنوز هیچی نشده زنگ زده خونتون که فلانی کف خیابونه و... 

جونتو وردار و در رو

ب مامانم گفته بود کف خیابون هستن ؛ مامانم محترمانه جواب داده بود  بقیش هم یا ب چشم دیدم  ...

دوستم، مادر شوهرش، هنو نامزد نکرده بودن زنگ نیزد به نادر دوستم که حلقه نخرین برا عقد و سرویس خودم میخرم به شما ربطی نداره. 

خرج نندازین و... 

چمیدونم صیغه خوندن بزار شب بیاد خونتون و.... 

کلی حرفهای زشت دیگه. اینا عقلشون نرسید که بابا این پسر بچه ننه اس و حرفاشو مادرش میزنه. عقد کردن. یه ماه بعد دادخواست طلاق دادن. شمام بزار بره دختر خواهرشو بگیره. دوست داشتن کفایت نمیکنه، مرد باید بتونه رفتار خانوادشو مدیریت کنه

کاش سرد بود  و  لال بود   هیچی نشده دستور میده  پوشش من از نظر اون درست ن ...

اخرشم مادره بیچارت میکنه. نمیزاره آب خوش از گلوت پایین بره. ول کن بابا. پسر هر چیم خوب باشه. اخرش مادرش گند میزنه با زندگیتون

خیلی دوست داره نزار بره ولی یه جوری هم رفتار کن همین جوری بمونه 

وقتی دلش باهات اذیتش نکن تو که با مامانش نمیخوای زندگی کنی

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
الان مادرشوهرت باهات اوکی هست ؟؟ خوشبخت بشی عزیزم  من تا حالا فک میکردم فقط پول مهمه  ال ...

به نظرِ من هیچ کس مهم نیست 

فقط دونفری که می خواهند با هم زندگی کنن مهم هستن 

بله خوبه الهی شکر

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

اگه میخوای در آینده جنگ اعصاب روان نداشته باشی جواب رد بهش بده 

هرچقدر شوهرت پشتت باشه مادرش ممکنه با بی محلی تیکه پروندن یا ی رفتاری ی حرفی بزنه ک تو ناراحت بشی تو بیایی ب شوهرت شکایت کنی بعد شوهرت میمونه بین تو مادرش چند و دغواعای بزرگ و جنگ های بزرگ ک خال تایپ کردن رو ندارم 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 
منم نمیگم کسی خانوادش رو فراموش کنع  بخدا من هیچ مشکلی باهاش ندارم  مشکل اصلی من مامانش ...

خب کار درست را انجام میده

هر کسی در جایگاه خودشه

ان شالله اگر با قطعیت به جواب مثبت رسیدی، خیلی محترمانه و رسمی با مادر شوهرت برخورد داشته باش