2777
2789
عنوان

یه چیزی بگم اگه انجام بدی کف میکنی خودم به چشم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من انجام دادم ب شدت زیبا نشد خخخخ

شما حتما کل دوران و انجام ندادی یا چند شب فراموش کردی بعدم طبق دستورات باید پیش میرفتی حتما رو سیب دو تا سوره رو میخوندی فوت میکردی

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

چه کارهایی

اینجا اجازه لینک نمیده و اگر نه میذاشتم رژیم خاص مدیتیشن شکر گذاری فکر به چیزی که مد نظرته و......  

من رژیم غزل شیدایی رو گرفتم دریغ از یذره تاثیر😅

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

بچه زیبا نمی‌خوام فقط سالم و باهوش باشهبرا هوش بالا دعایی چیزی نیست بخونم

کندور خوبه اما مواظب باشین که بافولیک اسید نخورین چون میتونه باعث بیش فعالی نی نی بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

خیلی ممنونم

ها و اقداماتی برای
  • خواندن آیت الکرسی
  • طلب استغفار
  • صدقه دادن
  • خواندن نماز (اول وقت)
  • روزانه ۱۴۰ صلوات
  • ختم قرآن
  • قبل از اقدام به بارداری خواندن آیه ۸۷ سوره انبیا
  • خواندن سوره قدر توسط شوهر هر شب ۷ مرتبه

اینا همش خرافاته همه جیز به ژن بستگی داره من سر بارداری پسرم خوندم پسرم کپ باباشه قیافه کاملا معمولی

متاسفانه اون دستوراتی که هین خوندن باید انجام بدی و حتما ندای قبل خوندن باید وضو داشته باشی هر دو سوره باید خونده بشه به سیب فوت بشه هر شب و بعد بخوری نباید حتی فراموش کنی یا فاصله بیافته من تو این کانالی که هستم هزارتا معجزه دارم میبینم و چه فرزندان زیبایی عکس دارن سند و مدرک دارن حتی ژن مادر و پدر هم به این زیبایی نبود یا دو فرزند اول مثل مادر و پدر ولی فرزند سوم با انجام اون کار ها زیلا بور و سفید شده و البته چشم رنگی

اینا همش خرافاته همه جیز به ژن بستگی داره من سر بارداری پسرم خوندم پسرم کپ باباشه قیافه کاملا معمولی

بعدم اگر همسر بخونه فوت کنه به سیب و شما بخوری هرشب هم با وضو میخوابیدی الان شاید نظرت چیز دیگری بود! به هر حال از ما گفتن میخواین بگین خرافاته مسخواین بگین راسته

کندور خوبه اما مواظب باشین که بافولیک اسید نخورین چون میتونه باعث بیش فعالی نی نی بشه

ممنونم حتما

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

ها و اقداماتی برای خواندن آیت الکرسیطلب استغفارصدقه دادنخواندن نماز (اول وقت)روزانه ۱۴۰ صلواتختم قرآ ...

لطف کردید ممنون

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.